Siis Yön.

Jospa sitä nyt sitten rustais jotain tosta risteilystä. Tuntuu että mitä myöhempään menee ennen kuin saa kirjoitettua ajatuksia niin sitten ei muista mitään tai ei osaa kirjoittaa enää mitään. Siinä oikeastaan syy miksi aina yöllä keikan jälkeen on päästävä nettiin kirjoittamaan.

Vähän kauhun sekaisin tuntein odottelin tota risteilyä koska jostain jännästä syystä Yön keikoilla on aina niitä aggressiivisiä ja törkeitä naisfaneja. Ja vielä laiva jonne ihmiset menee yleensä vetämään perseet niin ei oikein hyvä lähtökohta ole. Mutta silti tonne oli päästävä koska onhan toi nyt aika ainutkertainen ja hyvä pikkujouluristeilykin samalla ja koska muila konserttisalikiertueen keikoilla ei tullut oltua ja aika mahtava lopetus muutenkin keikkavuodelle. Joskaan ei oo vielä varmaa että toi olis vika keikka tälle vuodelle... ;) Yritän kuitenkin pitää tän postauksen suht lyhyenä ja ilman kuvaoksennusta vaikka juttua saattaa riittää jos oikein innostun. Ehkä.

Niin ja en uhraa yhtään sekunttia enää niille muutamalle känniääliölle :D Toivon vaan että niillä oli ihan hirveä krapula lauantaina :D Voisvat opetella käyttäytymään ja lukea vaikka käytöksen kultaista kirjaa jouluna :D

No mutta, josta sitä sitten asiaan. Perjantain risteilyhän oli ihan hirveen ajoissa loppuunmyyty mutta onneks sain hytin sinne niin ei tarvinnu jäädä rannalle ruikuttamaan. Käytiin syömässä ennen laivalle menoa koska oletetusti kaikki paikat siellä oli täynnä ja ei ehkä se laivasafka niin nappaa. Voi sit keskittyä laittautumiseen ja valmistautumiseen kun on jo syönyt.

Tuli ihan tunne että olis oikeen vippiasiakas :D

Mentiin iskelmäbaariin kattomaan sitä Yö-karaokekisaa jossa oli Yöstäkin Olli, Daffy, Juki ja Ari. Joskaan Arin laulua ei jääty kuuntelemaan enää (koska Juki oli tärkein :D ) koska oli kuitenkin vielä tekemistä siinä ennen varsinaista keikkaa. Juki veti Joutsenlaulun ja musta sille olis kyllä kuulunut 10 ½ pistettä jokaiselta tuomarilta <3 Tuomarit ei vaan tajunnu sitä parhautta :D Daffy tais sitten voittaa sen kilpailun. Vaikka se tavistyyppikin veti kyllä aika hyvin sen yksikin askel liikaa (?) vai minkä ikinä se lauloikaan. Tässä just se syy että miksi on pakko kirjoittaa heti keikan jälkeen :D Koska ne tunteet vaan muistaa parhaiten heti :D

Ennen varsinaista keikkaa tytöt oli Gebardin kanssa vetämässä Yön biisejä. Tytöt, siis Annika Eklund, Suvi Teräsniska ja Miina Mikkonen. Ja ihan loistavia tyttöjä onkin! Ja voinko pikkasen hehkuttaa että kuinka rakastunut oon Suviin entistä enemmän <3 Suvi on vaan paras! Pakko päästä sen omallekin keikalle jossain vaiheessa. Ne veti ihan mielettömän hyvin noita Yön hittejä ja niillä oli ihan sikahauskaa lavalla sekä tietty yleisökin nautti.

Keikka oli sellasta Yön perussettiä, parasta tietenkin ja ei mulla varsinaisesti oo niistä biiseistä mitään raportoitavaa ja kerrottavaa. Tietty keikalla oli pieniä ekstroja kuten Jussi Hakulinen kävi vetämässä 3 biisiä ja Olli esitti Annikan ja Suvin kanssa duetot sekä tytöt kävi vetämässä Yön potpurin.

Jussi Hakulinen lavalla. En oo tienny että se on noin blondi :D

Juki kaiken savun keskellä :D Juki heitti kaks kipaletta, oikeen enkelin  ja deadlinen. Oikeesta enkelista mulla on videopätkääkin mutta deadlinesta ei koska se vaan on niin supermahtava biisi ettei sitä malta olla paikallaan :D

Ihana Suvi <3 ja Olli. (Ja terve tolle eturivin blondin päälle :D Jos omais kuvanmuokkaustaidot niin tota ei olis tossa!)

Tytöt ja Olli vetämässä jotain biisiä. Oon ollu niin Suvin lumoissa etten muista mikä biisi oli kyseessä :D

Mun eternal love Juki <3 vetää vissiin just oikeeta enkeliä. Daffylla oli jossain vaiheessa keikkaa tollanen kiva hattu :D

Juki kerran vielä <3

On vissiin jo tullu selväks että kuka se mun suosikki Yön miehistä on. Mutjoo, jostain kumman syystä sitä aina löytää ittensä tuolta vasemmasta reunasta ja paikasta ei tietenkään luovuta millään.

Mutta semmonen risteily. Pari tuntia bändi veti ja kyllähän siihen mahtui vaikka mitä biisejä. Juki olis mun mielestä saanu vetää vaikka viis biisiä. Ihan hyvin olis voinu :D on mennyt yö olis ollu niin upea kuulla kans tuolla. Nyt sitten bändillä onkin vähän keikkataukoa ja hyvin ansaittuhan se onkin. Mutta ehkä sitä vielä joskus pääsee keikalle ja ainakin sitten 40-vuotiskiertueelle ;) Laivalta lähti mukaan loistoviinipakkaus, koska yksittäispulloja ei ollut enää saatavilla lauantaina niin oli pakko ostaa sitten se pakkaus. Sitä Yön lahjapakkausta en sitten ostanut koska omistan jo loisto-levyn niin on ehkä vähän turha omistaa kahta samanlaista levyä.

Gracias vaan kaikille asianosaisille, oli ihan mahtavaa ja risteily loppu vähän lyhyeen kun ei se oo kun se yks ilta. En tiedä olisko sitä jaksanut kahta iltaa peräkkäin mutta kai sekin olis menny jos olis ollu liput toisellekin illalle.

Nyt sitten jouluksi rauhoittumaan (vaikkei oo joulufiilistä yhtään!) ja katotaan sitten mitä elämä tuo joulun jälkeen vielä. Jospa tässä yhen keikan ehtis vielä tän vuoden puolella... Nähtäväksi jää!