No niin, vihdoinkin tää keikkahiljaisuus saatiin katkeamaan. En silleen hehkuttanut tätä etukäteen koska oon ihan varma et jotain pahaa tapahtuu ja en pääsekään sit. Melkein pahaa sit tapahtui illalla, oli ihmeen jomottava päänsärky ja vatsakin outo mut missään vaiheessa en kyl aatellu missaavani keikkaa. Ja jännä ilmiö, pojat rokkas sen verran kovaa ja hyvin että mun päänsärkykin katos. Eli, hei, voidaanko tehdä nyt niin että aina kun mulla särkee päätä niin Sunkkarit tulee tekee keikan? ;) Ei haittaa vaikka olis ihan yksityiskeikkakin mulle.

Kuulostinpa teiniltä kun laitoin että sunkkarit. No siis ihan näin aikuisten kesken, Sunrise Avenue esiintyi siis tänään Circuksessa. Ja oli siis Suomen ainoa klubikeikka tänä vuonna. Ihan epistä että suomalaiset ei pääse nauttimaan Sunrisen keikoista ja saksalaiset pääsee. Mitä hyvää saksalaiset on muka tehny?! Kysynpähän vaan.

Keikkahan oli ikärajaton ja sitten siellä oli anniskelualue, en tiedä, johtuiko tosta vai mistä, mutta jollain tapaa se tai joku muu vaikutti mun ensifiiliksiin. Kun saavuin niin oli jo ekat kymmenen riviä vallattu. No eipä siinä sit auttanut muuta kuin tyytyä kohtaloon ja jäädä siihen mihin pystyi. Myöhemmin tuli mieleen että hitto, olis pitänyt mennä sinne ylös, kerrankin. Sieltä olis ollu varmaan hyvät näkymät ja kuvatkin ehkä olis onnistuneet. Mutta olisko siellä ollut samanlainen fiilis? No eipä taaskaan tullut ylhäällä oltua, ehkä joku toinen kerta :D Enkä olis muuten saanu glow stickiä :D Olin jo ihan myrtsinä kun ne heitteli glow stickejä ja en saanut mutta sitten jossain vaiheessa jalkoihin tuli sellanen ja nopeana mimminä otin sen itelle :D Jeeee, pienet on ilot ja sitä rataa :D

Josko pääsis jo siihen asiaan eli keikkaan?! :D No ihan übermahtavahan se oli. <3 Mikään Sunrisekeikka ei oo ikinäkoskaan pettäny mua. Pojat rokkaa ja kovaa rokkaakin! Miinuksenahan tässä vaan on se että kun niitä suomikeikkoja ei vain ole niin paljon. Pitääkö muuttaa Saksaan? Vai tehdäänkö diili että alatte tehdä keikkoja Espanjassa ja sitten voin muuttaa sinne? :D Itseasiassa voin olla jo pakannu jos tuutte Espanjaan keikalle? Tai ainakin alkuvuodesta pojat vois soittaa Englannissa?! Jos oon siellä :D Back to asiaan taas, mitä tässä nyt sanois. Se vaan on aika mieletön fiilis tuolla noitten keikoilla. Näin vanhanahan sitä ei enää kauheesti viitti hyppiä ja pomppia, toisinkuin muutama vuos sitten, mutta jostain kumman syystä sitä sitten kuitenkin innostuu, ja ihan yhden siiderin voimallakin :D Tai oikeastaan sekin oli varmaan jo haihtunut.

En mä osaa oikein sanoa noista biiseistä sen ihmeellisempää. Uudelta levyltä tuli kaikki ihan perusbiisit ja sitten tietty nää fairytalet, forever yoursit, ... Niin ja pitkään aikaan eivät ole soittaneet way to wonderlandia (nojoojoo, just se, en nyt muista mikä sen oikea nimi on...) niin senkin sitten vetivät. Ja mitäs vielä... jotain kivaa dingokotimaissekoitusta myös :D Kerran tuli kummelin tunnaria :D Siitä jäätiin nyt paitsi. Hollywood hills on kyl ihan mieletön <3 Oon rakastunut. Niin ja stormy end <3. Olkoon vaan vaikka kuinka erobiisi mutta tykkään siitä kuuhun ja takas <3 Vaikka oma elämä silleen on varmaan ihan tasaista eikä mitään stormyja oo mutta silti rakastan sitä <3 Sitä ei oteta multa pois.

Must tuntuu et täs ei oo enää päätä eikä häntää eikä tassua joten on varmaan parempi lopetella. Ai niin mun piti laittaa alkuu pari sanaa tosta paikasta. Olin sikäli vähän kauhuissani kun luin jostain että Circuksessa poket on vähän jossain muualla kuin siellä missä pitäis ja semmosia kivoja pikkusia kissatappeluita saattaa olla. Noh, eipä juurikaan mitään tuollaista sitten ollut, johtui varmaan tosta s-merkinnästä. Jos keikka olis alkanu puoliltaöin niin ihan varmasti olis taas ollu känniääliöitä tunkemassa. No parempi näin, ja kiitos yleisöllekin hienosta käytöksestä! Erityiskiitos kuitenkin pojille! Mukavaa että teiät saatiin edes kerraksi Suomeen keikalle! <3

Ps: kuinka tyhmä voi olla että kävelee vaan sen paitakojun ohi vaikka laatikossa oli 10 euroa paidat?! Niitä olis voinu tuunata sopiviks! On vissiin mielessä ollu taas ihan jotain muuta kun paidat ja tuunaus. Toisaalta edelliset tuunauksetkin odottelee että ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Voisin yrittää laittaa kuviakin jossain vaiheessa itteäni tietenkin piristämään. Nyt kuitenkin uni kutsuu <3 Tuun varmaan näkee ihania unia pojista  :D