Nyt tulee jotain hallitsematonta ajatusvirtaa Laurin levystä ja minut tuntien se ajatus kuitenkin harhailee ihan jonnekin muuallekin. Eli luultavasti sekametelisoppaa luvassa :D Tossa joku aika sitten hankin Laurin levyn kuunteluun ja no, en tiedä, missä mielenhäiriössä olin, vai olinko vain utelias? Ehkäpä. Mulla on ollut viha-rakkaussuhde The Rasmukseen, mutta jostain syystä mieleni teki kurkistaa, että millaista musaa Lauri on saanut aikaiseksi. (Ja ei, mulla ei ole ikävä sitä teinipoikaystävää, joka muistutti Lauria, terkkui sille ;) ) En voi kertoa että olisin nyt päivät pitkät kuunnellu tota levyä. Enpä oikeastaan. Muutaman kuuntelukerran uskaltaisin ehkä sanoa, se on tietenkin aika pieni määrä kuuntelukertoja ihan kokonaiseen levyarvosteluun. Tosin eipä tämä mikään levyarvostelu ole, vaan ihan ajatusvirtaa sekametelisoppana.

Eka sinkkuhan on heavy ja no se menettelee mun mielestä, ehkä jopa se on ihan hyvä, kun tarpeeks kuuntelee ja mielen turruttaa sillä. :D No ei, kyllä sitä kuuntelee. (Ja note to self, vois laittaa sen lenkkimusaks, vois ehkä toimia!) Toka sinkku in the city; no myönnetään että menin kattoo sitä videoo ihan sen perusteella kun jossain mainostettiin että seksipommeja Laurin uudessa videossa ja se oli ehkä eka kerta kun siis sen kuulin. Noh, sekin menettelee vielä tainno korjataan että kyllä sekin on ihan jees, pikkasen huonompi ehkä kuin eka sinkku. Mutta sitten. Levy alkaa jollain disco-nnect ja muuten nyt vasta tajusin oikeesti että mitä tossa lukee :D Mutta rehellisesti kun aloin kuunnella tota niin tuli mieleen että mistä hemmetistä toi hakkaus kuuluu. Ei varmaan mitään päänsärkymusaa. Alkaa muuten ärsyttävästi soimaan päässä (mut sehän on kait se tarkoituskin?) Levyllä on ehkä ihan kivoja soundeja ja juttuja (jos niistä tykkää) mutta mun makuun toi on vähän oudompi levy. Voisin kuitenkin kuvitella että voisin kuunnella sitä jossain oudossa mielentilassa (jää nähtäväksi). Plussaa Laurin äänestä, siinä on sitä tunnistetavuutta ja sillä levy voisi menestyä (niin ja siitä että se muistuttaa sitä exää ;) ) Monet biisit on sellaisia että ne jää oikeesti ärsyttävästi soimaan päähän ja sit tekis mieli hakata päätä seinään. Mutta toisaalta, ehkä tässä levyssä on juuri se tarkoituskin? Voi olla että kumoaisin näistä kaikki väitteet jos olisin kuunnellu tätä vähän enemmän. Tai sitten en.

Levy ratsastaa aika pitkään noilla sinkkubiiseillä ja jää nähtäväksi, että tuleeko lisää sinkkuja? (Korjatkaa jos niitä on tullut) Monen biisin kohdalla mun naama löydettiin semmosessa ihmeväännössä että en oikein osaa sanoa että tykkääkö vaiko eikö tykkää. Ehkä tääkin levy on edelleen sitä viharakkausuhdetta...

Mutta joo, tulipa negistelyajatusvirtaa. Pahoin pelkään että tää levy kyllä hukkuu tonne sadan muun levyn joukkoon, ihan ku ne muut levyt ei olis hukkunu. Voisko joku tulla oikeesti pelastaa sieltä jotain levyjä ni voisin ottaa ne kuunteluun? Ihmeen raskasta ottaa ite jotain tiettyjä levyjä.

Joku kuva oli kuitenkin pakko hakea vielä tähän loppuun. Ei toi kyl ny maailman paras kuva oo mutta menköön.