Oikeestaan se vikan Maijan keikan haikeus on tullut vasta tässä tänään kun kattelin videopätkiä perjantailta. Tätä bändiä ei nää enää koskaan <3 Kyynisesti ajateltuna ja ripauksen ehkä myös realistisesti. Kyllähän Maijaa varmaan vielä kuullaan mutta että milloin, missä ja minkälaisella kokoonpanolla ja millaisella musalla. Mulla on jo Maijaikävä. Sen verran on kuitenkin tykännyt sen keikoilla olemisesta vaikken varmaan mikään trueMaija-fani olekaan.

Maijalla oli kiva prinsessamekko vaikka ehkä siitä olis saanu vähäsen aikaan tuksufiboja :D Mut silti kiva.

Tein silti virheen että menin lukemaan tuolta Maijan foorumilta ihmisten tunnelmia perjantailta. Niistä tuli haikee fiilis. Oon mä aina tienny et oon herkkä mutta että näin herkkä. Seuraava kuva on lauluyhtye Viidestä ja Maijasta:

Välillä on muuten pirun vaikea kuvata energisillä keikoilla kuten mm. Maijankin kun artisti, soittajat ja yleisö heiluu niin paljon ku sielu sietää niin saa ihan tosissaan väistellä käsiä ettei niitä tulis kuvaan. Tai sitten niissä kuvissa heiluu joku epämääränen, hämärä olio lavalla, kutsutaan myös artistiksi :D

Enkä oo muuten vieläkään päättänyt (minähän sen päätän :D ) että kummalla asetuksella tulee parempia kuvia tolla mun uudella tai "uudella" rakkaalla.

Yleisö oli kyllä ihan kiitettävää tuolla perjantailla. Yhtään tönimistä tai känniääliöilyä ei osunut kohdalleni. Johtuikohan siitä kun keikka oli loppuunmyyty niin kauan niin viiime hetken ääliöt ei päässy sinne? :D Toivottavasti. Taas oli ihan mahtavuutta polkea yöllä kotiin eikä ees ollu edellisviikon myöhä, tosin kuuta ei näkyny, olisin varmaan ottanut siitä kuvan jos olisin huomannu että olihan se siellä mun takana kokoajan :D Todella tärkeitä kuvia nää kuu-kuvat. Hah.

Tajusin tossa jossain vaiheessa kun mietin keikkaa että olisin ehkä odottanut vielä vähän enemmän semmoisia legendaarisia biisejä kuten esim. auringonpimennys. Ei sillä että olisi jotain valittamista. Tuli ainakin Saaressa joka lämmitti kovasti mieltäni. Hyvin olis menny vielä kolmas tuntikin näitä kuunnellessa mutta ilmeisesti aina ei voi voittaa :D Ja tähänkin oon kyllä tosi tyytyväinen ja paremmin ei voisi lopettaa. Sille ei vaan voi mitään että ikävä tulee <3 Onneks on levyt mutta nekään ei aina korvaa sitä livekeikkojen mahtavuutta.

Nyt ei taas tiiä millon seuraavaks keikalle, ehkä ens viikolla jos jaksan suunnistaa erääseen paikkaan ;) Jos en jaksa niin sitten ei tiiä. Parasta olisi muuten jaksaa mutta kattellaan.