Veikkausfestareiden jälkeen koetti toinen festaripäivä ja silloin suunnattiin Suvilahteen. Perinteinen Helsinkipäivän konsertti joka oli tänä vuonna Suvilahdessa. Aikasemmin tää on ollut siis Kaivopuistossa aka Kaivarissa ja täytyy kyllä sanoa että ehdottomasti Kaivari on parempi paikka tälle. Tosin se Kaivarin nurmikko ei vissiin ollu samaa mieltä :P Oltiin varustauduttu piknikille ja hyvän musan kuunteluun kuten aina ennenkin Kaivarissa ja eka ylläri sitten tulikin vähän ennen portteja että alkoholia ei saanut viedä sinne alueelle. Jepjep, en sano että ollaan ihan hirveen alkoholisoituneita ja ei pärjättäis ilman sitä mutta pari siideriä oli mukana ja nautiskelulinjalla piti mennä kuten varmaan aika monen muunkin, mitä nyt sitä porukkaa katsoi. No eihän siinä sitten muu auttanut kun juoda siiderit ennen porttia :P Stella tais olla eka esiintyjä joka oltais kyllä muutenkin missattu, Poets of the fall esiintyi silloin kun tyhjennettiin pulloja ja Anna Abreu nähtiin puoliks.

Toi pieni punainen on siis Anna :D Oltiin aika kaukana ja zoomailtua sain sentään jotain kuvia. Anna olikin must see -listalla koska se vaan on niin energinen ja ihana. Jokainen noista artisteista esitti about 5 biisiä. Vika Annan biisi oli ainakin music everywhere.

Seuraava oli vissiin Happoradio tai ainakin mun kuvien mukaan se pitäis olla seuraava. Ei ollukaan kovin montaa kuvaa siitä, mutta tässä nyt yks. Laulajan päätä palelee taas :D

Seuraavana Negative, ja en rehellisesti muista että missä me oltiin kun ne tuli lavalle :D Helle teki muistinmenetyksen :P

Toi Negative ei tosin kiinnostanu edes mua niin kauheesti. En mä tiiä, ei vain oikein enää iske.

Mut seuraavana siitä oli tää:

Joku taas ihan liekeissä. Olin vaan ihan väärien tyyppien vieressä kun kaikki muu on suunnilleen ihan paikallaan niin tunsi ittensä jotenkin vaivautuneeksi kun olis tehny mieli hyppiä kuin teini konsanaan.

Oon aika yllättyny kun näinkin hyviä kuvia kun ottaa taas huomioon et olin aika kaukana ja aurinko paistoi just silleen että ei mitään tietoa mistä se kamera ottaa kuvia :D Taisivat vetää ainakin hollywood hills, stormy end, fairytale gone bad, sex & cigarettes. Toi stormy end on ihan selkeesti mun lemppari <3 Vähän niinku monk bay kakkonen. Mut koska tuli ihkutettuu tätä jo edellisessä postauksessa niin mennään seuraavaan artistiin, joka oli Laura Närhi ja jota odotin aikalailla myös koska en oo vieläkään sitä nähny livenä. Laura on kuitenkin niin huippu! Onneks nää oli peräkkäin, niin porukka kun lähti pois niin pääsin eteenpäin aikalailla ja vois melkein sanoa että kuvatkin on aika hyviä.

Laura veti nää biisit: kaksi irrallaan, jää mun luo, julma sydän, tämä on totta ja mä annan sut pois. Ei kyllä tossa järjestyksessä koska musta tämä on totta oli vika. Mut oikeastaan just mun suosikkibiisit. Tosin nyt kun muistelen, oon vissiin ollu sekaisin tosta Lauran kauneudesta niin ei se kyllä tota julmaa sydäntä laulanut. Sen tilalla oli joku muu.

Tähän sit oikeastaan loppuikin meiän osalta nää. Katottiin parhaaks lähteä koska olis ollu ihan tuhottomasti aikaa Jenniin. Kieltämättä pikkasen harmittaa kun jäi Jenni näkemättä. Sitä ennen olis ollu vielä Lauri joka olis ollu kans varmaan ihan katottava. Mut Lauria ennen vielä oli VHB, joka ei sitten kiinnostanut pätkääkään ja se odotus olis ollu vähän liian pitkä. Olihan tässäkin jo aika komea artistikattaus. <3 kaikille ja erityisesti parille :D

Toivoisin kyllä että jatkossa tää konsertti olis Kaivarissa koska musta se vaan olis parempi paikka. No, nähtäväksi jää ja kuten myös sekin että mikäs tässä oliskaan seuraava keikka, ehkä jo aiemmin kuin kukaan uskoo ;)

PS: ai niin, jos joku missas koko konsertin niin Neloselta pitäis tulla tällä viikolla koosteita. Ite aion ainakin kattoa sen Jennin.