No ni, eilisestä selvitty. Ja nyt pitäis sit vissiin jotain kirjotella. Iiiiiiiihanainen Jenni oli siis Virginissä ja sinne piti suunnitella kun neitohan suunnittelee jäävänsä vissiin pidemmälle tauolle kesän jälkeen :o ja hyvin mahdollista että tää on vika Jennikeikka pitkään aikaan. Pieni shokki oli se jonon määrä kympin jälkeen ja mä luulin että olisin ajoissa :o No eihän siinä mitään, sade on kivaa ja en oo sokerista tehty mutta kun ei ollu ees sateenvarjoa :D Onneks se meni sit kuitenkin suht nopeesti, sen verran että otsis kastui mutta ehti kyllä kuivumaankin ennen keikkaa. Keikka oli jollain tapaa hullunseko siis iloisessa merkeissä ja musta tuntuu että kuvatkin on yhtä kreisejä.

Ja voi sitä savun määrää, nyt toi mun rakas kamera ei oikein toiminukaan tossa savun määrässä. Annetaan kuitenkin anteeksi kun videotkin on suht ok. :D

Keikka alkoi jollain jota en nyt just muista :D Täs on se syy miks tykkään aina kirjoittaa aina heti keikan jälkeen tunnelmat vaikka kello olis puol kolme. Toka biisi oli jo duranduran ja pieni pettymys siihen, se on jotenkin niin ihana biisi että olisin toivonut sen pikkasen myöhemmäks. Nyt tuli liian aikasin hyvää herkkua :D Mut ei se mitään, loistobiisi se on silti.

Loppuunmyyty ja tossa näkee jo vähän yleisötungostakin, joka ei kuitenkaan mun kohdalla ollu niin kovin suuri tungos, tarpeeks kuitenkin. Niin ja hei, ei edes mitään tönimistä tms. Jeeee, hyvä yleisö!

Jossain vaiheessa meininki oli aika kreisiä, Jenniltäkin lähti se takki mikä lie olikaan niin pois. Ihanan kreisiä :D Meininki katossa ja silleen.

Jotenkin vika biisi ennen encoretta oli en haluu kuolla tänä yönä ja se tuli aika yllättäen, Jenni vaan poistui lavalta ja soittajatkin sitä mukaa. Tuntui että joko tää oli tässä. Ihan liian nopsaan kaikki meni. Encoressa kuultiin sitten tunnoton, joku ihan ihme rentoilubiisi, malja. Toi joku ihan ihmebiisi oli todellakin sitä, ei siis mitään Jennin omaa tuotantoa. Tunnotonkin soi kuulemma aika harvoin keikoilla nykyisin, niin tuolla sitten vetivät.

Mietin vielä loppuun jotain sekoa kuvaa mutta äh, ei oo mitään mikä kertois tunnelmat. Jennillä oli huimat korkkarit, niistäkin piti tietenkin ottaa kuva :D T.kenkäkuvaaja. Kuulemma ne sit sattuikin jalkoihin aika paljon. :D Sellasta se yleensä on korkojen kera.

Tosiaan nyt sitten ei tiiä millon Jenniä näkee edes seuraavan kerran, saattaapi mennä jonnekin miljoonan valovuosien päähän :< Siks tonne oli oikeastaan lähdettävä.

Kauheesti tekis mieli kirjotella, muttei kyllä tiiä yhtään koska olis joku seuraava keikka, varmaan täytyy parit levyt hankkia niin josko sitten niistä jotain sais raapustettua. Näinhän mä aina kuvittelen :D Ja sitten seuraavan kerran kirjotan joskus syksyllä, ooops :D Nojoo, c ya!