Ja vähän ehkä muunkin. Ihan mieletön vkl takana ja saatan olla ehkä vieläkin vähä liekeissä. Olis muutenkin niiiiiiin pirunpaljon kirjoitettavaa mutten just nyt tiiä että pystynkö siihen; helle ja vähän ehkä muukin sulattanut mun aivot mut hei ihanaa että huomenna sitten viilenee ja tulee epävakaisempaa :D Mutta koska oon kuitenkin mä niin pakkohan tosta eilisestä jutusta on kirjoitettava nytheti.

Eli tuolla tuli oikeastaan koko eilispäivä vietettyä. Tokat veikkausfestarit ja eipä voinu sää olla yhtään parempi. Niin ihana ilma. Saattaa tulla aikamoinen kuvaoksennus koska ei ehkä ihan juttu luista.

Teemaan ja väriin sopivia koristeluita :D

Ekaksi lavalle asteli Idols-voittajakolmikko ja sanotaan että mä en yhtään oo seurannut Idolsia tänä vuonna (no koska ei vaan oo enää yhtään iskeny) niin en oikein yhtään osannu odottaa että mitä odottaa noilta. Sen nyt tiesin (ihme!) että voiton vei Martti Saarinen ja tokaks tuli joku ulkomaalaisnimi :D Kolmannen kohdalla olikin sit jo mietittävä että kuka se tytsy oli :D

Siinä siis lavalla Tean ja Jonen haastattelussa tää kolmikko. Ekaks noista lauloi toi tokaks tullut Ali Elkaram (?) suonet anteeks jos meni nimi väärin :D Nojoo, onhan pojalla lavakarismaa ja ulkonäköä ja lauluääntä ja kaikkea mutta muhun se ei oikein uponnut ja käsittääkseni poika taitaa olla jotain päälle 20 niin tässähän tuntis ittensä ihan puumaks jos fanittais sitä, haha :D Ehkä se johtuu myös sen valitsemista lauluista ku ei uponnu. Oli jotain Coldplayta tms.

Seuraavaks noista lauloi Hennariikka Syvänne ja hyvin muuten tyttökin veti. Täs on just aina se paha puoli kun ei heti kirjota niin en mä enää muista mitä toi lauloi. Oliskohan ollu Laura Närheä ja kolmas biisi oli ainakin Jennin malja. Ja heti uppos kyllä muhun paremmin :)

Vähän niinku Jenni olis ollu lavalla :D No melkein ainakin.

Kyllähän noi Martin vedotkin aika hyvin uppos muhun. Oikeastaan se riippuu aina siitä että millasta musaa noi idolstyypit alkaa tehdä että tykkäänkö niistä. Vaikea oikeastaan sanoa nyt kun ei oo kuullu noitten kenenkään musaan. Voisin kuitenkin melkein veikata että tykkään kuitenkin tosta Hennariikasta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin noi kaikki esiintyi kyllä niiiiin varmasti ja kuin ammattilaiset ettei vois uskoa että ne kuitenkin vasta vähän aikaa ollu musa-alalla.

Sitte oli vuorossa kait tää tyyppi.

Giant Leappia akustisesti mut voisko toi laulaja ottaa noi arskat pois. Mä en tykkää niistä. Nii ja saatan olla myös edelleen katkera siitä ja odottelen sitä espanjankielistä levyä. Mist vetoo ni se on ollu joku tsoukki ja joku on ottanu vähän tosissaan sen ;< En ala mitään. Käykää se kielikurssi loppuun ja tehkää se levy. Piste.

En olis kyllä ikinä uskonu että oon jonkun Cheekin keikalla (ja vieläpä kuvaankin!). Yritin kyllä olla aika ennakkoluuloton ja kattoa sitä loppuun asti mut ei vaan pystyny, oli sit pakko lähtee hakeen juomista. Nii ja sanoin seuralaiselleni että tuleekohan kohta se rähinäshowbiisi johon todettiin että se on Fintelligensien biisi. Miten nii nää artistit menee sekaisin mulla?! No ei kai ihan kaikesta musatyylistä voi tykätä.

Vuorossa olikin sitten kohta Happoradio joka on kans ihan jees vaikken sitä uusinta levyä vieläkään omista. Ja pelkäsin että siltä tulee sitten vaan biisejä mutta aikapaljon ne kyllä soitti vanhoiltakin levyiltä ja hittibiisit tietenkin.

Tolla laulajalla on aina pipo päässä oli helle tai pakkanen. No pakkasella sen kyllä ymmärtäis mutten ehkä ihan tolla helteellä. No se on vissiin sen tavaramerkki.

Olin vähä laiska enkä jaksanu mennä tonne eteen yhtään niin piti käyttää zoomia ja ei sitten kovin lähikuvia oo.

Jossain välissä sitten ulkolavalla oli sellai bändi ku Palava joka soittaa pohjanmaalaista rokkia ja ovat sitten vissiin kotoisinkin sieltä Pohjanmaalta ja koska mä oon nyt sattumoisin sielläkin viettäny aika paljon aikaa niin toihan kuulosti aika superilta. Ja pakko oli tietenkin ottaa niistäkin kuvia.

Harmi vaan että eräs tietty bändi verotti vähän tota Palavan kuuntelemista. Piti meinaan lähteä ihan hyvissä ajoin sitten päälavalle että sai hyvän paikan :D Varsinkaan kun nyt siellä ei ollut niitä saksalaisiakaan. Jesss! Eli vissiin mä sit odotin ehkä eniten tota Sunrise Avenueta ellei se jo tullut eilisestä viestistä hyvin selväks.

Siinä se sitten on! Nii ja ifk-kitara, en edes huomannut kunnes mies sitten totesi sen. Ei olis kuulemma halunnut huomata sitä :D

Raulistakin kuvaa. Yleensä mun kuvailut rajoittuu sitten aina tohon laulajaan ja lähinnä olevaan toiseen tyyppiin.

Musta tuntuu ettei vaan oikeastaan saa sanotuksi mitään enää tosta keikasta. Yks merkki ehkä kuvais parhaiten: <3. Ihan huippukeikka. Aina jotenkin noitten keikoilla mä vasta tajuan noitten ihanuuden ja jotenkin meen ihan sekoks (ja teiniks!). Saattaa olla pitkiäkin taukoja kun kuuntelen noitten musaa ja silti oon ihan jalat vetelinä noitten keikoilla. Kumma juttu. Varmaan oli kuuma ja hiki noillakin. Kuvat sen kertoo. Huh huh. Noi heittää niin täysillä noi keikat ettei tosikaan ja jotenkin sitä ittekin sitte yltyy siihen. Ihan loistavaa. Pikkasen harmittaa kun sille maaliskuiselle keikalle en sitten mennyt. Tai no taisin jopa olla toisella paikkakuntaa mutta hei olis kyllä kannattanu mennä.

Tarpeeks läheltä.

Ei haittaa vaikka sulla on hiki, tykkään susta siltikin. Tosin en välttämättä tykkää tosta sun tatuoinnista. Mut ei sekään haittaa.

En viiti nyt tylsistyttää muita ja laittaa näitä kuvia enempää. Tätähän vois jatkaa vaikka pitkälle yöhön. Kattelin tossa jo lentojakin melkein Saksaan jos tekis sellasen Saksatourin :P Idea olis kyllä aika helmi mutta taitaapi jäädä väliin. Musta noi vois kyl tehä enempi keikkoja Suomessakin. Pitäisköhän ens pe lähteä Viroon? ;) Tai loppuheinäkuusta Turkuun. Se olis kyl lähempänä. Voi juma. Ei tätä nyt oikein voi mitenkään enää kuvailla; sanoinkuvaamaton. Ihana keikka! Pysty hyvillä mielin lähtemään sitten kotiinpäin. Ja ennenkaikkea hymyssäsuin :D Enemmän tällasii tapahtumii jossa on mielettömät artistit!

Nyt on syytä varmaan lopettaa, meni varmaan tunti tähän postaukseen. Tästä päivästä kuuluu sitten myöhemmin, huomenna maybe maybe.