Tää bändi on varmaan nähty viimeks joskus yli vuos, kaks sitten. Joten kyllähän sitä piti muistoja verestää ja lähteä la-iltana keikalle ja niinkin legendaariseen paikkaan kuin Tavastialle. Voi että oli kivaa olla! Ja nyt jos joku ei vielä tiedä että mikä bändi niin Stella. Stellan uusin levykin ilmestyi menneen viikon keskiviikkona, samana päivänä kun Erinin mutta jostain syystä tätä levyä ei oo vielä mulla. Mit hittoa No, kyllä se vielä tulee hankittua tässä jossain vaiheessa. Siinä mielessä oli vähän outoa olla keikalla kun ei tavallaan tiennyt biisejä ja se yks eka sinkkukin on vasta kuultu aika heikosti. Mutta eipä sillä niin väliä, kiva se on välillä näinkin. Ei tosin mitään hajua tuliko kaikki uudet biisit mutta aika paljon niitä ainakin tuli ja hyvältä kuulosti. Ei ehkä mitään semmosta ylitse muiden biisiä joka olis salamana kolahtanut - tai ei ainakaan muistu mieleen. Muutamia vanhojakin biisejä soittivat kuten lumottu, hipaisun päässä, häävalssi, piste, aamun kuiskaus.... Ja saattoi vielä niitä jotain muitakin tulla. Olin ihan yllättynyt että tuli noita vanhojakin biisejä koska olin eläytynyt että soittavat uudet. Hyvä näin, koska kuitenkin ne vanhatkin on vielä ihmisten mielessä ja pistää lanteet liikkumaan.

Ei oikein oo kyllä nyt mitään kovin suurta juttua höpöteltävänä. Melkein kattelin keikkaa sieltä yläparvelta, musta aika hyvä saavutus, kävin meinaan ennen keikkaa siellä mut sit eturivi alkoi kutsua uhkaavasti ni sieltä edestähän mut sit kuitenkin löysi. :D Mut ehkä joskus noin 5830. keikan jälkeen mä vielä kattelen sieltä jonkun keikan!

Nyt pari kuvaa! (Huom! purin ne jo :D )

En jaksa ikinä laittaa mitään kuvaoksennuksia joten nää saa riittää. Mut Marjan ääni on kyllä kans niiiiiiin ihana että kyllähän tota kuuntelis vaikka ne laulais maammelaulua. Harvoin muuten kiinnitän huomion naisen ääneen (näitä miespuolisia äänirakkauksia onkin jo vähän liikaa... :P )mutta Stellassa kyllä yks josta mä ainakin diggaan niin on Marjan ääni ja sanotaan että se oikeastaan tekee sen jutun miks edes Stellaa kuuntelee. No okei, onhan biiseissä muutakin kun ääni mutta silti.

Nyt onkin hemmoteltu kun on päässy keikoille mutta eipä tiiä että millon pääsee taas. Nyyhkis. Nooo, kai tässä jotain kivaa tulis eteen. Hope so. Vois ainakin yrittää kirjottaa pari sanaa siitä Erinin levystä jossain vaiheessa...