...ja vasta nyt! Hyvää tosin kannatti odottaa. Askeleeni siis tänään vei Pressaan ja ihanaisen Hannan keikalle. Kaikki muut ihmiset oli vissiin Emmagaalassa kun aika tyhjältä vaikutti, mutta kiva vaihteeks näin, koska toi paikka ei oo mitenkään kiva täytenä. Nyt oli ihanan väljää ja sai nautiskella rauhassa. Toi Hannan levy jäi mulla hetkeks jonnekin piiloon...tai jonnekin koska sitä ei oo tullu vähään aikaan kuunneltua mutta aivan ehdottomasti se lähtee kuunteluun än yy tee nyt! :D Keikka oli jotenkin aivan hurmaava. Musta Hanna oli jotenkin erilainen, positiivisemmalla tavalla siis. Ja kääääk, sillä oli aivan ihkut vaatteetkin :D Muutenkin alkaa taas tykätä noista biiseistä, paaaaaljoooon parempia livenä kuin levyllä. Eikä siis levylläkään ne mitään huonoja oo. Musta Hanna vei tällä keikalla nyt ikuisen paikan mun suosikkiartisteissa :D Levyn kaikki biisit tuli ja lopuksi vielä Popedan joku(?) rokkaava biisi :D Mä en nyt kyllä osaa jotenkaan kertoa yhtään mitään järkevää... Pitäis varmaan olla jo muutenkin nukkumassa. Huhheijaa. Mut sen voin kyl sanoa että ihan parasta olla keikalla taas ja ihanaa että se oli Hannan keikka.

Pikkasenhan tää harmittaa kun tuntuu että missaa kaikki keikat tältä keväältä. Eikä vaan tunnu vaan sitä oikeesti missaa ne. Blah. No luotan siihen että keikoille pääsee vielä ja tää on vaan väliaikaista, joskus näinkin. Ja kyllähän sitä yritetään vielä päästä jollekin... yritys hyvä kymmenen! Ens vkollakin olis yks ihanainen nainen LeBonkissa mutta ...menkää kaikki muut keskiviikkona LeBonkkiin!

Voisin yrittää laittaa kuviakin, tosin en nyt, mutta jossain vaiheessa, vaikka ne varmaan on maailman surkeimpia -kiitos savun! Mutta ei sekään mitään :D