Eli eilen sitten se Yön toinen keikka ja samalla vuoden viimeinen keikka! No sattuneista syistä eipä ollut kovin suuret fiilikset, mutta kun lippu oli hankittu niin sitä ei vaan voi jättää käyttämättä eli mentävä oli taas keikalle :D Saavuin itse suhteellisen myöhään keikalle, hei peräti joskus puol yhentoista aikoihin ja tällöin oli eturivi viety mutta sain kuitenkin paikan sieltä Jukin puolelta tietenkin, aika reunasta. Keikan alussa koettiin aika suuri järkytys kun Jukin paikalle tulee joku ihmehemmo, siis mitä kettua?! Oonko mä väärällä keikalla? En siis suinkaan oo tullut pelkästään Jukia kattomaan ;) No Juki oli aloittanut jo joululomansa, Ollin puheiden mukaan siitä oli sovittu jo heinäkuussa, no kyllähän siitä nyt piruvie olis pitänyt mainita ettei Juki oo tällä keikalla :D Ainakin mun pitäis saada puolet lipun hinnasta takaisin ;) Bassoa siis väänsi eilen Jaska. No kyllähän sekin ihan ookoo oli ;) Ja nimikin alkaa sopivasta J:llä niin ei voi valittaa - ainakaan kauheasti enää.

Itse keikka oli musta rauhallisempi kuin perjantaina. Tuli ehkä enempi sellaisia hitaampia biisejä. Kuten en rakasta sua enää joka on musta aika helmi. En kuitenkaan itkenyt. Onko kohtalo kuitenkin olemassa? Muutenkin settilistassa oli hieman muutoksia, eikä tietenkään tullut Jukin biisejä, deadlinea ym, ehkä sekin teki siitä sitten rauhallisemman. Öööö... en mä oikein osaa sanoa mitään enää keikasta, yleisölle muuten jättisuuri KIITOS, mä en nähnyt tai tuntenut ketään keikkaidioottia siellä. Vaikka aluks ajattelin että just kun aika lähelle mua tuli pariskunta jolla viinipullo kädessä :D Mutta tosiaan ei mitään tönimistä ja tilaakin oli tanssahdella vähäsen.

Encorena oli taas kolme ja melkein samat kuin eilen eli loisto, rakkaus on lumivalkoinen ja sitten illan päätti tähdistä kirkkain. Se oli tosi kaunis! Ollikin näytti että melkein itkisi kun lauloi sitä. Mut mä en edelleenkään itkenyt. Kuvia tuli ehkä vähän vähemmän otettua - no koska kiitos Jukin poissaolon ;) - just kun tuntui että savuakaan ei ollut häiritsemässä niin äh, sitten Juki ei oo paikalla. Bläh. :D Ei suinkaan siis ole mun kamera suunnattu aina Jukiin. Onkohan tarpeeks jo mainittu että kuka puuttui eilen?! :D Olis muuten pitänyt ostaa se Jukin uusin levy, nyt sen sai 15 eurolla keikkapaitakojusta. Mutta en jaksanut (onko paskin syy ikinä?) jäädä sitä ostamaan. No, joskus sekin sitten ehkä. Oottelen varmaan että se tippuu kymppiin :D

Ens vuonna on sitten 30-vuotiskiertue, mun mielestä Yö on perustettu aika hyvänä vuonna :D Tosin se kiertue on vasta syksyllä, se alkaa kait jostain Tallinnasta ja päättyy Baltic Princessille. Kyllähän joku keikka on nähtävä ja mielellään enempikin. Toi Baltic Princess houkuttelis mutta ei taas tiiä yhtään siitä ja aikatauluista...

Muttajoo, tähän päättyy keikkavuosi tällä erää ja nyt odottelemaan ja nauttimaan joulusta. Palaan toivon mukaan joskus - ja jos tässä nyt kirjoitusinspis iskee (lue: esseiden kirjoittaminen tökkii) niin ehkä mä tänne jotain musa-aiheista saatan kirjoitella.