Ja vaikka miljoona kertaa, oli meinaan sen verran hyvä keikka tänään! Joskus viime viikolla sain ex tempore ajatuksen päähän, että hei, ens vkolla olis Yö, miten olis...

Juna vei meinaan Järvenpäähän tänään töitten jälkeen, siellä oli Jannen jamit. Ikinä en oo niissä ollu ja ennakkoonhan sitä mietti että missä, miten, milloin. No helposti löysin ja hei haloo, ei siellä nyt voi eksyäkään. Olin sitten niin aikaseen, ettei edes vielä lipunmyynti ollu avattu. Jihaa! No fiilis oli ihan superi koko ajan ja edes parin tunnin odotus ei tuntunut missään. (muualla kuin noi karpalolonkerot päässä... ;) )

Keikka alkoi siinä seiskan aikoihin ja täältä tulee yö biisillä, joka on muuten aika huippu aloitusbiisiksi. Mulla oli hymyä sen verran koko keikan ajan, että ei mitään rajaa eikä väliä, mitä biisejä tulis. Yhtä hymyä koko tytsy! En saanut sua pilvin lämmitti erityisesti, en muista oonko kuullut sitä joskus. Kai oon, mutta todella ihana biisi. <3 Ja aina ihana Juki lauloi deadlinen ja karheaa ja kaunista. No todellakin oli aika karheaa ja kaunista <3 Juki <3 Oikeastaan sellaisetkin biisit, mitkä ei oo itelle niin huippuja ja mistä ei pidä niin paljon, niin nekin oli ihan yhtä hymyä. Siis ihan mieletön fiilis. Ehkä parhaimpia Yö-keikkoja! Omasta fiiliksestähän se suurimmaks osaks on kiinni se fiilis. Edes Ihmisen poika ei saanu mun hymyä hyytymään. En siis oikeastaan vieläkään pidä siitä biisistä, mutta sen biisin aikana pystyi keskittymään tuijottelemaan Jukia ;) Yleisöstä muuten sen verran, että eipä ollu känniläisiä tönimässä, en tiedä sitten, oliko ajalla se vaikutus, kun keikka alkoi jo seiskan aikoihin (lue: kukaan ei ole vielä siihen aikaan kännissä). Ja väljääkin oli! Hyvin mahtui hummailemaan ja hyppimään Olli esitti jotain sen soolobiisejäkin, toinen oli joku kiviset. Muuten biisit, jotka tuli oli Tia-Maria, Pettävällä jäällä, likaiset legendat, särkyvää... Keikka loppui rakkaus on lumivalkoiseen, mikä on sinänsä ihmeellistä, kun yleensä se on se biisi, joka tulee ihan vihoviimeisenä encoressa. Ton jälkeen tuli vielä loisto ja ..... joku jota en muista, kun tuli oikosulku. Niin ja se toka biisikin oli aika loistava. Pahoittelen oikosulkuja ; < Ei mitenkään niin fiiliksissä yhtään. Ihan mahtavaa!

Paluumatka sujuikin rattoisasti Yötä kuunnellen uudella soittimella.

Parhautta <3 Kiitos, kannatti lähteä, ei edes suolainen lipun hinta haittaa yhtään.