Huh, olipa tänään tosiaankin kesäkeikan tuntua. Täytyi ihan miettiä, että oonko mä nyt kesällä ollut keikoilla, kun varmaan ekaa kertaa tuli tää fiilis. Mikään ei oo sen nätimpää kun pyöräillä pimeähkössä keikan jälkeen ja lämpimässä säässä. So nice! Mutta asiaan... Kaisaniemessä tuli rokattua PMMP:n ja Pinkin tahdissa. Olihan se nyt herranjumala lippu hankittava noin kovalle naisenergiakeikalle. Mietin monesti että pitäis kuunnella Pinkiä hieman ettei olis sitten ihan hoomoilasena siellä keikalla ja kappas, tässä kun elämä on niin kiireistä, niin eipä sitä pahemmin tullut kuunneltua ja ei sitten pahemmin ollut mitään odotuksia. Sen ehkä osas odottaa, että melkoinen show tulossa ja ihan innolla myös odotti noita pmmp:n tyttöjäkin. Ehkä enemmän Haha. Setti alkoi Pmmp:llä tutusti kuvilla ja Mira teki kärrynpyörän ja Paula luikki sieltä jostakin eteen. Olin heti ihan fiiliksissä ja tää kyl varmisti sen, että molemmille tavastioilla taidan mennä. Tosi huippua, että just PMMP oli valittu Pinkin lämppäriks, musta se vaan sopi yhtä hyvin ku nyrkki silmään ja muut hassut sananlaskut. Setti oli ehkä pikkasen vajaa tunti tai ehkä tunti eli kuitenkin pikkasen lyhyempi kuin normipmmpkeikka. Mutta kaikkia kivoja biisejä tuli kuten matkalaulu, matoja, valitusvirsi, pariterapiaa... Ei oo muuten ollu tällaista fiilistä nyt vähään aikaa, eikä siis tarkoita, ettenkö olis tykännyt aiemmistakin keikoista mutta ehkä se on kesä, aurinko ja ulkokeikka. Oon vissiin vähän myöhäisherännäinen pmmp:n suhteen. Ihan huippua! Lähin sitten paikalta pikkasen ennen loppua, matojan aikaan, ja ajattelin, että ehkä tässä ennen Pinkiä ehtis ottaa yhen siiderin. Noh, jono oli ihan älyttömän pitkä pelkästään että pääsi anniskelualueelle... Ihan käsittämätöntä! No, tulipahan halvaks, en todellakaan jäänyt siihen odottelemaan... joka sitten tais kostautua...siitä myöhemmin.

Kuvat taas kyl kertois enemmän ku tuhat sanaa mutta oon laiskimus enkä jaksa alkaa purkaa kamerasta niitä. Pink tuli lavalle vähän kasin jälkeen, ja aika näyttävästi tulikin. Hyppäs sieltä korkeuksista ilmapallojen kera. Vaikken mä ehkä oo ollu mikään armoton Pink-fani, mutta nyt musta tuntuu, että tän illan jälkeen oon. Ihan mieletön keikka kyllä! Jotain tällaista energiapläjäystä ehkä osas oottaa mutta on se vaan niin energinen :) Jossain vaiheessa se juoksi pallon sisällä yleisön päällä, jossain vaiheessa kieppui punasen liaanin kanssa ja lopuksi niissä valjaissa veteli ylösalaisin. Savut, liekit, valot ja ynnämuut niin ei oikein voi paremmaks enää keikka mennä. Valot ei nyt tosin niin kauheesti näkyny kun oltiin ulkona ja aurinkokin paistoi vielä jonkin aikaa. Pinkillä oli taustalaulajat ja sitten semmoiset japanilaiset/kiinalaiset what ever temppuilijatkin messissä. Plus tietty bändi. Oli kyllä kiva rokkailla vaikka ei edes tiennytkään kaikkia biisejä, hyvältä kuulosti. Aika harvoin sitä on keikan jälkeen tällaisissa fiiliksissä ja vielä ei-niin-lempparin jälkeen. Onhan se tietenkin niin, että ulkomaisilla artisteilla ja näin isoilla on vähän eri mittapuut tehä tätä juttua kun suomalaisilla. Ja niitten show sitten todellakin on SHOW eikä perustu vaan siihen laulamiseen. Niin ja Pink kävi vaihtamassa muutamaan otteeseen vaatteitakin, aika niukastihan sillä niitä oli kuitenkin päällä. Lopetusvaate oli aika magee kimaltelevat violetit housut ja yläosana oli vaan semmoinen body. Niin muuten Pmmp oli pukeutunu seepraväreihin, ja Paulalla oli myös aika niukka vaate, tais olla vaan body. Paulaa vois tituleerata Suomen Pinkiksi. Haha.

Nojoo, nyt varmaan täytyy lähteä nukkumaan, mut näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa. Muutamalla sanalla se olis ollu sanottu, ihan mieletön show/keikat