Nonni, töistä selvitty ja kuvat purettu enkä anna niiden jäädä lojumaan kameraan viikoiks, hyvä minä. Unohtui varmaan alemmassa postauksessa mainita, että olihan siellä vierailevia tähtiä lavalla, nimittäin parissa biisissä Don Johnson Big Bandin Tommy. Se tuli siinä aika alussa ja mun oma ajatus oli sillon että voi hitto, jotain räppiä tms täällä ;< Mutta joo oli se ihan kiva pikku erikoisuus keikalla. Ihan jees vaikka räppäs tai mitä lie tekikin nyt sitten.

Hurjan lyhyt mekko Annalla. Mutta ei hätää, sillä on kuulemma aina siellä mustat mikroshortsit joten mitään vilautteluja ei tulla näkemään keikoilla :D

Annan eläytyminen lauluun ja muuhunkin on kyllä ihan mahtavaa. Kyllä huomaa, että on artisti, josta näkee, että nauttii siitä todellakin mitä tekee. Annalla on kadehdittavan vahva ääni, ja se on ehkä myös se tekijä, jolla se on menestynyt niin hyvin. En pahemmin kommentoi sen niitä "seksiliikkeitä", (no ehkä vähän väärä termi...) mutta yllättävän seksikkäästi esiintyy, mä en edes pahemmin siihen kiinnittänyt huomiota, ennen kuin Chaos tuben blogista luin. Olin kait niin fiiliksissä :D Vähänkö silti tuli hyvälle mielelle, kun katselin tuossa ne pari videopätkää, jotka otin. Todella surkea laatu niissä on (kannattaa todellakin olla kajareitten vieressä kun ottaa videoo, nooot!) mutta silti ihan sairaan hyvä fiilis tuli jälleen kerran.

Kuvista nyt näkyykin Annan vaatetusta, semmoinen musta lyhyt mekko, toispuoliolkaiminen ja hattu ja ne punaiset korkkarit, joita ei näy kuvissa. Pitäis kait taas erikoistua tohon kenkäkuvaamiseen.

Mutta jees, semmoista. Nyt ei sitten taas tiedäkään, että milloin seuraavan kerran, kun hemmetin Indica peruuntui. :< Mutta nyt parveekkeelle juoman kera nauttimaan auringosta. Ihanaa viikonloppua kaikille!