Ennätysnopea kotiutuminen keikalta! Olo on aika sanaton, en tiedä onks tää hyvä idea nyt tätä blogia rustata vai olisko se pitäny jättää huomiseen. Luultavasti. No mutta, keskiyön aikaan Maija punaisessa mekossaan tuli lavalle ja olo oli aika onnellinen ja iloinen. Maija on ihan selvästi nousussa mulla tällä hetkellä. Tykkäsin ihan kaikista biiseistä keikalla ja kaikkia tuli ihan onnessaan jorailtua. Tän uuden levyn myötä Maija on nostanu sijoitusta mun musiikissa. Tykkään ihan mielettömästi! Erityisen upeaa oli kuulla niitä biisejä mitä Tavastialla ei tullut. Esim. anteeksi. Se on ihana! Vanhoista hiteistä oli myöskin ihana kuulla hiuksissa hiekkaa.

Oli muuten erityisen typerä idea kirjoittaa nyt tätä, koska olo on niin speechless ettei vaan yksinkertaisesti synny mitään. IhanaaMahtavaaUpeaa, ja fiilis senmukainen ja siksipä tähän on hyvä lopettaa. Kiitos ja kumarrus. Joskus näinkin.

Edit. Vaikka tuntuu vähän hassulta tähän jatkaa eiliseltä keikalta, mutta puran noita kuvia tällä hetkellä ja jospa sieltä muutaman liittäis tähänkin. Ihan selvästi nautin Maijan keikoista enempi nykyisin kuin ennen ja toivottavasti tää olis pysyvä fiils. Tänäänhän se olis ollu Järvenpäässä, mutta eipä sinne nyt tuu lähettyä.

Tää kuva kertoo jo kyllä aika hyvin jo munkin fiiliksestä keikalta. Näkee että artistikin nauttii.

Laulaako se silmät kiinni?

Mun piti muuten mennä tonne Mikon puolelle, mutta sitten taas jämähdin tänne vasemmalle puolelle.

Ja sit vähän tällaisia epäonnistuneita kuviakin joukkoon, vaikka jollain(?) tavalla tällaiset musta on hienoja myös. Näkee kivoja valoja :D

Tää on musta jotenkin sellanen Maijan perusilme:

Tuo mekko oli aika jännä. Mä veikkaisin, että Maijalla oli alla sellainen leopardimekko, jonka päällä meshkankainen toi punainen ja sitten toi puuhka(?).

Yleensä mä en oo välittänyt noista Maijan vanhemmista biiseistä kuten esim. Satumaatangosta, ja nyt sekin kuulosti jotenkin niin hyvältä. Musta tuntuu, että Maijan levyt lähtee kuunteluun aika pian. Uusintahan onkin huudattu jo aika lailla. Maijahan olis ens vkolla legendaarisessa Cinderellasimulaattorissa, mutta jos sää näyttää hyvältä niin perjantaina on luvassa ihan jotain muuta herkkua. Pakko kai se Maija jättää sit väliin :D