Kyllä tätä on odotettu. Nää keikat näyttää olevan tänä vuonna harvinaista herkkua, niin niistä pitää ottaa ilo irti silloin, kun niille pääsee. Nautinto on takuuvarma, kun kyseessä on lemppariartisti, niin siihen voi luottaa.

Mutta paikka vaan on aina niin ei-kiva. Ja minä en edes uskonut että Pressa on paha paikka. No on se! Ja siihen kun liittää vielä Yön. Ja sinne ei enää edes myydä ennakkoon lippuja, niin oli sitten pakko mennä heti yhdeksältä ja ei ollut kuin ehkä joku reilu 10 ihmistä jonossa. Kyllä oli vaan niin upea ja mahtava ja ihan fiiliksissä ja niin hyvällä tuulella vieläkin <3 Voi että. Harvinaista herkkua nykyään. Kaikki ne tsiljoonat haitta- ja häiriötekijät ei edes haittaa kun on vaan niin hyvällä fiiliksellä.

Aloitetaanpas. Ei oo ennen muuten jo ennen keikkaa ollu pientä tappelun poikasta ja siiderien lentämistä ilmassa. Siis ihan käsittämätöntä! Ja paikka on vielä suunnattu aikuisille! Hävetkää aikuiset oikeasti! Meininki kuin teineillä konsanaan. Onko se sitä kun jättää nuoruuden elämättä niin pitää aikuisiällä sitten ihan laittaa elämä risaiseksi? SILTI, käyttäytykää aikuiset! Tuli mieleen että pitäis varmaan kirjoittaa keikkaetiketti...

Välillä upean soiton ja laulun katkaisi juurikin se, että jäi keskittymään yleisön pelleilyyn. Ei noista järkkäreistäkään kovin paljon ollu tuolla hyötyä. Ekaks yks yritti mennä alussa tekemään hommia lavan eteen, mutta luovutti noin parin minuutin tunkemisen jälkeen. Suuri miinus yleisön käyttäytymiselle, koska ei vaan voi käsittää tuollaista menoa. Lasinsirpaleita joka puolella. Ykskin kauluspaitainen herra sitten hetken yrityksen jälkeen tipautti pullonsa lattialle. Siis mitä ******?! Et voinu sanoa että anteeks, voitteko laittaa tän tonne lavan eteen?! Niin kyllä varmaan pullo olis laitettu sinne eikä sitä olis tarvinnu tipauttaa lattialle.

Keikka alkoi *jollain mitä en nyt tähän hätään muista* mut toka biisi tais olla Tia-Maria. Muutenkin tykkäsin lähes kaikista biiseistä vaikka eivät suosikkeja olleetkaan. Tie sydämeeni oli ihana kuulla pitkästä aikaa. Jukin laulamat pudonneet ja oikee enkelikin oli ihan mahtavia. Pieni kirpaisu sydämessä kun deadlinea ei tullut mutta eiköhän sitä oo kuultu jo tarpeeksi?! Olikohan muuten tarkoituksella Jukin toiseen biisiin laitettu sellaiset strobovalot ettei kaikki naiset vois tuijotella sitä ihanaista?! :D Oli meinaan sen verran häikäisevä valo ettei pystynyt kattomaan saatikka nähnyt. On ollu kyllä mahdottoman hyvä keikka kun jopa minä alan pitämään ihmisen pojasta ja melkeinpä haaveilemaan poikavauvasta :D Huh. Rakkaus on lumivalkoinen, kiitos ja kunnia, pettävällä jäällä, kun kohdataan, vie mut minne vaan... kaikki nää tällaiset tuli! Ja paljon muuta. Aika meni niiin nopeasti ettei tosikaan. On se vaan niin ihana käydä keikoilla vaikka niihin olis pidempikin tauko mutta sitä enemmän se tuntuu ihanammalta. <3 Laav laav laav. 

Paljon olis varmaan sanottavaa tai ainakin keikalla sitä sanottavaa on paljon mutta nyt ei tuu enempää mieleen. Huomenna vielä toinen ihanainen keikka...

ps: sinä vtun idiootti teini joka kamppasit mut kun juoksin bussille, niin mätäne helvetissä, oli varmaan todella hauskaa... Edes tämä ei saa mun hyvää fiilistä laantumaan <3 The world is wonderful!