Vuoden ekapäivä jo takana ja eka keikkakin! Mikäs sen parempi aloittaa uusi vuosi kun heti keikalla PMMP:llä siis oli kaksi keikkaa vuodenvaihteessa, aattona ja päivänä ja itse suunnistin uudenvuodenpäivänä Virgin Oiliin. Loppuunmyydythän ne oli ja sen taas sai kyllä kokea...

Saanko ensin kiukut kertoa? Sen jälkeen ruusut, kehut, hyvät mielet :)

Ei niitä ärsytysaiheita ole kuin yksi mutta sekin suurempi miinus sitten ja arvatenkin saattaa mikä sekin on. Olis hienoa jos olis keikkaetiketti jota kaikki noudattais. Mutta ei! Kymmentä minuuttia ennen keikkaa juuri siihen melkein mun eteen tulee jostain puskasta (oikeesti, puskasta) melkein kaksmetrinen pitkätukkainen hujoppi. Eikä edes vaikuta mitenkään selväpäiseltä tai järkevältä. Just näin. Tätä on siis odotettu :/ No, yritin sitten raahautua vähän sellaiselle paikalle jotta tää häiskä ei olis mun näköesteenä. Vieruskaveri tais kyllä kärsiä pahemmin tän häiskän puolesta. Siihen oli totuttava. Ajattelin että ei toi tossa kyllä kauaa ole ja varauduin myös siihen että jos alkaa horjumaan niin lähtee kyllä taaksepäin ja vähän vikkelään... No ei tässä vielä kaikki, vähän samantyyppinen häiskä (tän kaveri? mistä näitä riittää?) ja pahemmassa tuubassa tuli sitten myöskin jostain puskasta tän viereen. Just näin. Hienoa! Ei ne nyt sinänsä olleet mun tiellä mutta kun tyypit on tuhannen päissään niin ei tiedä mitä ne saa päähän ja siksi niitä piti kyllä myös tarkkailla kokoajan. Tällä riemuidiootilla oli vielä olutlasi kädessä ja melkeinpä hyppi siinä... Kunnon nero siis! :/ Sai sitten kanssakatselijat pelätä että milloin tulee olutsade... Ei musta ennen tällaisia häiskiä ole Virginiin eksynyt. Vois vähän portsaritkin kattoa naamakerrointa että ketä pääsee sisään.... Vielä ehkä yksi valitus ennen kehuja, sitten keikan lopussa semmonen naisjoukko pyrkii eturiviin jostain takaa. Mikä siinä on niin vaikeata että jos eturiviin haluaa niin tulee sitten sen verran ajoissa että sinne pääsee? No, minähän pidän paikastani sen verran tiukasti kiinni että eipä nämäkään nyt niin paljon häirinneet ja turha kuvitella että mun eteen pääsee... Vielä tämä yksi nainen joka tunki niin viittoili ainakin pari kertaa taaempana olevalle kaverille että "tuu tänne, on tääl tilaa". Just. Käytöstavat kunniaan näilläkin! No siinäpä ne tän keikan järjenjättiläiset, oli kyllä tilaa, ei siis niin tungosta mutta ilman tietenkin näitä riemuidioottejakin olis voinu olla. Siinä ne kiukut!

No niin, sitten itse asiaan! Keikka oli murhaa! Se oli siis taas taattua PMMPkeikkaa! Ennen keikkaa oli puolentunnin mittainen dragshow ja se oli hauska! En oo pahemmin ennen nähny dragshowta ja nehän on ihan hauskoja! Tuli Koivuniemestä, Madonnaan ja Pinkiin ja Tähkästä Antti Tuiskuun.

En oo aiemmin ollut PMMP:n toisella keikalla, Tavastioillekin oon aina ekalle keikalle hankkinu lipun ja nyt sitä tietenkin mietti että millainen tää toinen keikka on. Onkohan ekalla jo tullut kaikki lempparit... Ilmeisesti aika samanlaiset oli nää molemmat keikat! Ihana oli kuulla San Francisco, ruskikset, joutsenet! Tyttöjen paljettipuvut oli kyllä myös niiiiiin mageet! Mäkin tahdon! Pari kertaa tytöt vaihtoikin siinä vaatetta. Keikka alkoi kuvilla, ja silloin tytsyillä oli pitkät mustat läpinäkyvät kaavut, sitten ne pois ja tilalle muovipusseista tehdyt jotkut härpäkkeet päälle, ja sitten ne pois ja paljettipuvut paljastui alta! Niin upeat! Kyllähän Paula ja Mira taas kiipeili ties missä Mira on muuten ihan älyttömän nopee karistanut raskauskilot ja muutenkin kyllä tehnyt työtä kroppansa eteen. Niin notkee se on! Paula taas on niin ihailtavan hoikka että huh! Nojoo, meni vähän ulkoseikkoihin.... Keikka loppui se vaikenee joka pelkää, (ja mun armottomaan päänsärkyyn). Sen puolesta olis toivonu että keikka olis jatkunu koko yön koska se särky oli jotain niin järkyttävää. Tietääkö mun elimistökin että milloin kaikki hyvä loppuu ja ilmoittaa siitä näin?

Mikään ei voisi olla parempaa kuin aloittaa vuosi näin! Ihan loistavaa vaikka alku itsellä menikin vähän varoessa näitä riemuidiootteja, mutta loppua kohti kyllä pääs vauhtiin! Ihanaa! Nyt tahtois tietty lisää mutta ei vaan tiedä että tuleeko tässä väistämättäkin blogihiljaisuus/keikkatauko pakolla... Toivotaan ettei ei! Pakkohan tässä olis taas päästä jonnekin keikalle vaikka muut asiat tietty tärkeämpiäkin! Kiitos ja uusia odotellessa!

 

Edit! Koska mä olen kait vielä unessa, niin unohdin tietenkin mainita pari yksityiskohtaa. Dragqueenit tuli lavalle "Paulana ja Mirana" Ruskiksien aikaan ja siinä kyllä tytöilläkin riemu repes :D