Mulla oli vaikka mitä otsikkoehdotuksia tohon mutten sitten parempaan pystynyt. Olo on fiiliksissä vieläkin ja ihan täpinöissään sitä yrittää kirjoittaa jotain fiksua. On vaan onnellinen fiilis <3 Uskomatonta miten keikoista tulee niiiiiiin hyvälle fiilikselle <3 Edes kuuden tunnin yöunet (jotka on muuten aika pitkät verrattuna joskus joihinkin toisiin...) ei anna haitata tätä olotilaa!

Siispä eilisilta meni loppuunmyydyllä Tavastialla Lauri Tähkää ja kumppaneita kattomassa! Lippu odotteli laatikossa reilun kolmisen kuukautta ja nyt melkeinpä harmittaa ettei tullut hankittua näille lopuille tavastioille lippua :/ (Olis muuten aika kallista olla Tähkäfani, neljä tavastiaa peräkkäin, menis yli sata euroa pelkkiin lippuihin...) Mutta eilisellä keikalla oli pari jymy-yllätystä (ainakin mulle) ja en tiedä miten maltan pysyä housuissani tätä kirjoittaessa... Niin mahtavaa <3 No aloitetaan.

Pientä jännitystä toi se että vaikka mä lähin aikaseen kotoa niin (kiitos pakkasen) bussia ei näkynyt millään, no onneksi kuitenkin pääsin sitten jonkin ajan kuluttua bussiin ja äkkiä kiirehdin Tavastialle pelko tietenkin mielessä suurista jonoista ja suureksi yllätyksekseni jonoja ei ollut lainkaan ulkona eikä narikassakaan. Takki äkkiä narikkaan ja suuntana mahdollisimman hyvä paikka läheltä lavaa muttei liian keskeltä (siellä ne suurimmat pogoojat (ja riehujat) on aina!) Mennessä mietin jo että mitä ihmettä, onko siellä noin 10 ensimmäistä riviä jo täynnä ihmisiä  Ei ihan, lavan eteen oli jätetty tyhjää vähän ja sitten oli aita. Noh, sain kuitenkin mielestäni hyvän paikan, Johannan puolelta, siellä on yleensä ollut rauhallisempaa kuin esim. keskellä. Ei tarvinnut kyllä kauaa odotella kun show time oli 21.30 ja piti hyvin paikkansa. Vaikken mä kovin paljon Tähkän biisejä tiedä niin silti keikka oli alusta asti täyttä kultaa! Mikä meno, energia, soitto, laulu.... ja vaikka mitä! Ihana olla noin energisen bändin keikalla! Tykkääntykkääntykkään! <3 (Yritän kyllä välttää nyt liikahehkutusta ja liikaa sydämiä....) Suurin osasta biiseistä mulla ei varmaan ollu mitään käryäkään mutta kaikki vaan kuulostaa livenä niin parhaalta! Meinasin muuten kirjoittaa että kerran vuodessa -keikka vois aina Tähkän keikka! No, näitä kyllä tahtois lisää ja paljon! Keikka varmaan valu yli puolen välin ja se oli jo odottanut mun odotukset niin täysin muttei tosikaan mitä sitten tapahtui! Tiesin että näillä tavastioilla jokaisella oli vieraana yksi naissolisti. Chisu oli keskiviikon keikalla ja en olisi voinut villeimmissä kuvitelmissakaan kuvitella että Irina hyppää lavalle eilen <3 Silloin kyllä tuli pompattua aika korkeelle ja kovaa kun tajus että Irina tulee vetään Laurin kanssa kylkeen kyhnytä biisin. Ihan huippua! Huvittavinta oli varmaan se että keikkaseuralle olin ennen keikkaa sanonu että "joo, nyt varmaan tänään on joku irina..." kun arvailtiin noita naisartisteja. Ei vois olla paremmin valittu päivä näistä Tähkäkeikoista! Ja Irina veti ihan loistavasti ton dueton!

Ainut toive mitä ehkä hiljaa ja salaa mielessä toivoin niin että bändi soittais pauhaavan sydämen. Ja sekin tuli sieltä vikana biisinä ennen encoretta! Siinä oli toinen jossa pompahti kyllä ilmaan! Tää oli niin ihanin päätös tälle keikkavuodelle ettei parempaa olis voinu toivoa!

Johannalla oli (luulisin) itsetuunattu toppi ketjuilla, ja näytti tosi mageelta ja se tyllihamekin niin nätti! Lauri vähensi vaatteita jo tais olla kolmannen biisin kohdalla ja encoreissahan se oli sitten ilman paitaa  Hienoo! Kyllä kelpas katella! Oon muuten miettiny sellaistakin että tälläkin bändillä taitaa olla lisätapaturmavakuutus kun Lauri nous lavalla joittenkin laitteiden päälle ja rumpujen päälläkin taiteili. Välillä se makas lattialla. Ihan mieletöntä energiaa! Ja välispiikitkin oli hyviä ja hauskoja ja ennenkaikkea niitä oli!

Kiitos kaikille joille kiitos kuuluu! Lisää tällaista! Tähän on hyvä lopettaa keikkavuosi ja toivoen ensi vuodelta parempaa!

Kuvia voisin laittaa koska oon nyt niin onnellinen ja innoissaan (mutten niitä pysty just nyt koska ne on ylläri kamerassa) tosin niitten laadusta en mee takuuseen koska noi bändiläiset on niin vikkeliä ja valokuvaajan oli pikkasen vaikea pysyä perässä! Ehkä niistä joistain jotain selvää saa... ja mitä väliä vaikkei sais, parasta on ittelle ainakin muistot ja fiilis!

 

Siinä vähän menoa ja meininkiä keikalta.

Kaksi ihanaa naista lavalla: Irina ja Johanna. Ja ehkä näkyy paremmin nyt kuvaa Johannan tuunatusta topistakin.