Nonni. Pitkästä aikaa sitä pääs keikalle ja vuorossa oli siis paulan ja miran molemmat puolet eli lyhyesti PMMP. Melkein menee jo näitten keikka taiteelliseksi ja sirkukseksi  Ihan mahtavaa! Ei monet tähän pysty ja ei ne monet bändit tunnu samalta vaikka yrittäiskin. Keikan showtime piti olla kait 21.30 mutta kympiltä ne vasta tuli lavalle ja keikka kestikin sitten lähemmäs 2 tuntia. Huh! Alkuodottelu tuntui hieman pitkältä mutta odotus kannatti ja ensimmäiset sävelet tuntui kyllä niin mahtavilta. About puolisen vuotta kun bändin viimeks nähnyt. Keikan biisit perustui suurinpiirtein Veden Varaan albumiin ja siltä kuultiinkin kaikki. Kaikkia biisejä en varmaan tunnistanut. Joukossa oli ainakin omia suosikkeja: Niina, ruskikset. Joutsenet kuulosti myös todella ihanalta. Mikään ei muuten voita Paulan ja Miran välispiikkejä. Ne vaan on niin hassuja eikä niistä ota selvää päätä eikä häntää. Saatikka että onko ne totta vai tarua. Paulakin kysyi suht keikan alussa että "ootteko käyny terapiassa"  Siitä tuli mieleen että seuraava biisi on pariterapiaa. No ei ollut. Jossain muussakin kohdin tuli sama että välispiikistä tuli mieleen joku biisi joka ei sitten tullutkaan seuraavana. Tänäänhän olis uusintarevanssi mutta se on loppuunmyyty ja en ehkä niin suuri fani ole että menisin muutenkaan. Jos sitten sinne Rocksiin... siellä ei ole muuten nähtykään Pmmp:tä. Tai siis mä en ole. Se onkin hyvä nähdä että miten ne pääsee riehumaan siinä pienellä lavalla. Eilen muuten Paula hyppäsi ihmismassan sekaankin ja moshasi siinä hetken. Harmi että hyppäs vaan toiselle puolelle jolla ite olin. Kuvat ei oikein onnistuneet koska savu, savu ja savu :< Inhaa. Jotain otin ilman salamaa (pakko koska salamalla ei tullut yhtikäs mitään) Ja muutaman videopätkän.

"En niele tuskaa vaan shampanjaa virtanaan, pukeuden paljetteihin päästä varpaisiin..." Niin loistokohta ettei parempaa tule!

Seuraavaan kertaan joka on joskus jossain. Näyttää muuten siltä että syyskuussa ei olis yhtään keikkaa  joka kuulostaa aika pelottavalta. Mutta katsotaan josko siihen tulis joko muutos.