Ja niin vei tie Yön keikalle On The Rocksiin! Keikka alkoi räjähtävästi likaisilla legendoilla. Aika bueno aloitus. Jotenkin keikan pitää alkaa menevästi! Paikka taitaa olla suosikkipaikkojani, se vaan jotenkin on niiiin rrrock! Vaikka ei siellä pitkään aikaan ollukaan tullut käytyä. Tosi paljon kamaa ainakin Yöllä on kun niitä laatikoita oli tanssilattialla plus sekä se yks reunusta. YllättynytAjattelin jo etukäteen (tai lue: pelkäsin) että tästä tulee ahdas ja hikinen keikka mutta ei varmaan ollut yhtäkään kahnausta, tönimistä tai vastaavaa. Ihmeellistä! Alkaiskohan porukka jo vihdoin oppia?! Kuumahan toki tuli kuitenkin.

Särkyvää ja Tia-Maria oli kiva kuulla, Tia-Maria tulikin aika lopussa! Suvi Teräsniska kävi taas laulamassa Enkelille jonka aikana pojat meni sitten Ollin sanoin ryyppäämään Nauru. Ai niin, Daffy oli poissa, ja sitä tuuras joku Jussi. Hyvin meni!

Ja sitten mun suosikkiin eli Jukiin (tästähän sais vaikka romaanin aikaiseks... Nauru) se ei laulanu deadlineä joka oli ehkä pienoinen pettymys mutta onhan se toki kuultu lähes joka keikalla mut ku siihen ei vaan kyllästy. Tuli sen sijasta Oikee enkeli. Kyllähän sitä kuunteli (ja katseli Kieli ulkona) Niin, Jukilla oli sellai sexy valkoinen kauluspaita jonka napit oli varmaan auki melkein napaan asti ja alla ei tietenkään mitään Kieli ulkona Meneeköhän tää jo vähän off-topiks?! NO EI!

Innolla oottelin sitä uutta biisiä loistoa ja tulihan se sitten ihan vikana biisinä ja ihan hyvältä kuulosti. Ainakin sen verran hyvältä että piti ostaa se sinkku. No ku se oli vaan kaks euroa.

Nyt ei kyllä enempää tipu juttua joten menen nukkumaan! Tää oli tällai lämppärikeikka huomiselle ihanuudelle! Oijoi! Sitä on odotettu!