No nyt tosta sydämestä on tullu ihan vakio otsikkoon. Käääk! En oo niin teini vaikka siltä kyllä tuntui kun Virginissä. No onneks siellä oli kuitenkin vähä vanhempaa väkeäkin jossakin toivottavasti Nauru Oli kuitenkin niin ihkua olla Sunrisen keikalla taas. Kyl mä tähänkin oon kovaa vauhtia jäämässä koukkuun. Pittäis varmaan vaan lähtee kierteleen Saksaan et näkis näitä enemmän ;< No ehkä syksyllä jos on tulossa jotain klubikiertuetta ni olis mahollisuus nähä enemmän.

Biisejä pitäis kyllä ehdottomasti treenata enemmän et osais sitte ees kertsit laulaa. Tosin aloin jo opetteleen, paluumatkalla kuuntelin mp3:sesta kokoajan näitä ihanuuksia.

Samu muuten poltteli sit tupakkaa, aijaijai Jalka suussa Yhes vaihees melkein kaikki tais lähtee lavalta ja hetken päässä Samu lavan taustalla rööki suussa. Ja sit se viel heitti sen jämän yleisöön. Se oli kyl jo vähän.... silmienpyörittelemistä. Muutenkin S oli heittotuulella, vähän väliä heitti jotain (en tiedä mitä) ja lopuks pyyhkeensä ja vesipullon. No en oo niin teini et olisin halunnu niitä. Enen!!

Mut en mää nyt keksi oikein mitään ihmeellistä sanottavaa. Sänky kutsuu nyt. Niin no se että mycketkiva että alkoi ajoissa ni ehtii vähä nukkumaankin.

Seuraava keikka on sit joku jossakin. Sitä ennen juhannus ja hauskat juhannukset kaikille! C U!