Olipa kyllä todellakin kuuma, kostea ja hikinen Kaisafest! Siellä tuli ainoastaan tsiigattua Yö ja Maija, tai niitten takiahan mä meninkin sinne. Ja mun onneks ne oli peräkkäin ni ei tarttenu notkua siellä useampaa tuntia.

Mutta ihan huippukeikat! Yö oli ehkä kuitenkin se ykkönen. Kolme uutta biisiä esittivät ja yks oli Jukin laulama <3 Toinen oli joku kiitos ja anteeks (no ei oikeesti toi anteeks mut joku kiitos...) ja kolmas oli sit se loisto. Ja kuulihan nyt deadlinen. <3 Oli kyllä sinänsä aika aikuismainen festari. Ja sen huomas tietyistä seikoista. Olikohan siellä ees ketään Maijafaniakaan?! Ensinnäkin pääsee eturiviin kesken keikan. Toiseks ihmiset ei kauheesti jammaile tai sitten mä en vaan huomaa omalta riehumiselta sitä Silmänisku Kolmanneks siellä ei ollu yhtäkään känni-idioottia tai mitään tönimistä tms ei esiintynyt. No ehkä iltapäiväaikakin saattaa vaikuttaa siihen ettei kukaan oo vielä niin kännissä. Mut yhtä asiaa en kyl tajuu et miks pitää huutaa kokoajan putkeen "maija on ihana, maija on paras, me rakastetaan sua maija". Yllättynyt Muutaman tai parin kerran huutelun ymmärrän tai sit en mutta jatkuvaa tota en kyl ymmärrä. Oli pakko yhes vaiheessa sanoo sit et hei, keskittykää keikkaan. En tiä sainko paheksuvia katseita. No en ainakaan turpaan saanu Nauru

Mut milloinkohan sitä taas näkee Yön ni sitä ei tiiä tai Maijan ni sitäkään ei tiiä et sinänsä oli kyllä huippukeikat. Ihquuu.

Maijan setti sanasta sanaan:

aurari

luok

sad

liian kauan

sksn

super

naima

mun

ei

seon

tt

tähti

Ing

kezä

________

suojis

ess

kriz