Olikin niiiin hyvä keikka että heikotti :D Oikeesti. Ei tainnu olla ku toinen keikka jolla mua alkaa oikeesti heikottaan, pyörryttään, ....ilkee tunne. Otsan rypistys Paikkana tuttu Apollo joka oli loppuunmyyty. Hurjaa, niin iso paikka ja loppuunmyyty ja uusin levykin kuulemma listaykkösenä, tytsyillä ja bändillä menee lujaa. :) Oli ajatus että olisin kuunnellu uusinta levyä hieman enemmän ennen keikkaa. Ehtihän sitä toki muutaman kerran kuunnella ja livenä kuulosti taas (yllätys, yllätys...) paremmalta. On nää keikat vaan aika energisiä. Vaikka jotenkin musta tuntui että ennen on ollu paljon energisempiä. No en tiedä johtuiko Miran liikkuminen (lue: riehuminen) mahastansa. Juu, kyllä se on raskaana :)

Nyt ei muuten rumpali ollu siellä ylhäällä kuten Maijan keikalla. Jotenkin kuvittelin että tällä keikalla tytöt enemmän menee sinne ylös ja alas mutta ei kyllä oikeastaan yhtään. Biiseistä en oikein ossaa sanoa mitään muuta kuin että uusia biisejä tuli lähes kaikki(?) ja vanhojakin, mitä nyt tohon puoleentoista tuntiin mahtuu. Joutsenlaulu-oo siellä jossain mun oli ainakin sellanen hidasputki. Niin ja pariterapia uudelta levyltä näyttäis muodostuvan suosikiks, se vaan on hyvä! Ellei paras biisi uusimmalta...

Niin no siinä kun oli sitä kohtausta ilmassa niin kävinpä sitten siellä ylhäällä ja jestas, sieltä olis kyl kiva kattella keikkaa. Mahtavat näköalat! Pitäis vaan mennä hyvinhyvin ajoissa sinne että pääsis reunalle/eteen. Mutta mitenköhän sitä joskus raaskis mennä keikkaa kattomaan sinne ylös?! Aina hinku lavan eteen. Paitsi että PMMP:n keikat lupaan vastedes kattoo vähän kauempaa. Jestas sitä teinien määrää lavan eessä ja sitte ku ne kirkuu ja riehuu. Kyllähän siinä nyt vähän tuntee ittensä ettei kuulu joukkoon.

Nojoo, tulipa aika sekava selvitys menneestä, mutta ehkä tämä tästä ja yllättäen pian taas tavataan... ;)