Menihän se itsenäisyyspäivä näinkin! Ajoissahan sinne piti mennä kun tiesi että se on loppuunmyyty ja ei todellakaan halua jonottaa sisälle, siispä olin jo paikalla jotain yli kymmenen. Silloin jo oli eka ja tokakin rivi vallattu eturiveistä. Ja varmaan yhentoista jälkeen oli sitten enemmänkin rivejä vallattu. Aika meni ainakin itsellä aika hitaasti odottaen vaan. No sieltähän se bändi sitten saapui lavalle puolenyön aikoihin... Odotin vähän enemmän tönimistä tms mutta yllättävän hyvin selvisin ilman niitä. Eikä yhtään ääliötä joka päättää tulla keikan aikana eturiviin :D Hienoa siinä mielessä! Keikka alkoi joillain uusilla biiseillä joista mulla ei ollut mitään hajua. Eipä niistä oikein saanut sen suurempaa kuvaa kuin että samanlaisia riehakkaita biisejä kuin ennenkin :)
Kyllä PMMP on livenä parempi kuin levyltä. Jotenkin noita levyjä ei ole kovin paljon kuunneltu (mitä nyt aina keikan jälkeen pari päivää :D ), mutta livenä bändi toimii paremmin kuin hyvin!
Paulan mekko oli niiiiiiin ihqu! Mäkin tahon sellaisin! :) Tosi nätti!
Kuvia ei kauheesti tullut savupaljoudesta johtuen. Kyllä sitä taas (toivon mukaan) tulee joskus eksyttyä näiten tyttöjen keikalle, ei voi vaan jättää välistä :)