Tällä hetkellä on hieman rajalliset musavalikoimat. Toisaalta eihän sitä himassakaan tuu kuunneltua niitä kaikkia levyjä ;) Oon tosin aina ollut sitä mieltä että monipuolisuus on pop. Mutta näitä on siis tullut kuunneltua viime aikoina:

Ei varmaan tartte kovin montaa sanaa sanoa tästä. Koska kundit ei oo vielä lupautunut tulee Lontooseen (I am waiting for you!) niin joudun tyytymään aika pitkälti livevideoihin joista saan sen saman tunnelman. Eihän se tietenkään ihan sama ole. Muutenkin on kyllä tullut kuunneltua tätä bändiä todella paljon.

Hannan levyt on aina matkassa mukana koska Hanna vaan on niin ihana <3 Pitkään aikaan en oo kuunnellut Love in a million shades levyä mutta nytkin sekin on taas otettu kuunteluun. En kyllästy ikinä.

Oon aina ollut ihan rakastunut tähän biisiin! Enriquesta nyt puhumattakaan... ;) Ja löysin tän taas yks päivä ja muistin kuinka ihana espanjan kieli on <3 Vois taas pitkästä aikaa vaikka kertailla ja opiskella espanjaa.

Ja tälle ihanaiselle sanoisin että voitko jo alkaa tehdä keikkaa? :D Ystävämme youtubessa ei ollut kuin tää liveversio niin joutuu tyytymään tähän. Jonnas Problemin ura jäi jotenkin ihan liian aliarvostetuksi ja lyhyeksi. Toivoisin niin että ne joskus vielä tulis keikoilla ja tekis levyn.

Tarviiks tätä ees perustella? Ihan perus. Just sellainen että kun maailma potkii päähän ja elämä hajottaa niin kuunnelkaa tää! Ihan loistava Kaijan biisi! Kaija on muutenkin ihan superi artisti. Tän voi esim. kuunnella vaikka aina kun lähtee bilettään, haha.

Tähän seuraavaks tulis sellainen biisi kuin deadline Yöltä. Mutta koska youtubessa ei ollut mitään hyvää versiota niin en ala sitä tähän nyt laittaa eli Yön levy soittimeen ja kuunnelkaa. Deadline on myös mun ihan perusklassikkobiisi, en kyllästy siihen ikinä, en!

Niin ja oon muuten hyvää vauhtia rakastumassa myös tohon Trainin drive-by:hyn tai siis sehän oli ensirakkautta mutta se kestää edelleen! Sitäkään en tähän viiti laittaa kun se on kuitenkin tuolla alempana. Mieletön biisi! Semmonen hyväntuulenbiisi.

Mutta musiikki on kaiken voima ja se auttaa vaikka mihin. Sillä on niin ihmeellinen vaikutus ettei tosikaan! Enkä varmaan haluais elää päivääkään ilman musiikkia. Nyt meen ettimään patterit jostain mun ihaniin pikkumatkakajareihin... :D