Wohou! Jos kaikki menee hyvin niin tuossa pitäisi olla video? :D En oo mikään tekniikkanero niin tääkin on jo aika ihkua ja uutta, haha. Mutta siis, tänään tein superelämyksen. Aina kannattaa näemmä kattoa teinisarjoja (you know 90210 :D) ja toisiks uusimmassa jaksossa oli joku bändi esiintymässä festareilla (ei spoilaa ei... ) niin pitihän se sitten kaivaa esille että kuka missä milloin mitä. Ja tadaa, selville sain. että se bändi oli Train ja biisi drive-by. Oon rakastunut. Siis tohon biisiin.

Voisin leikkiä hieman wikipediaa ja kyseessä on siis sanfransiscolainen bändi, jolta on ilmestymässä nyt tänä keväänä kuudes (!) levy. Miksei mulle oo kerrottu mitään tästä bändistä? Musiikki on pop/rockhenkistä ja palkintojakin ne ovat näemmä saaneet mm. best rock songin ja best pop performancen ja ehdokkaina sitten sitäkin enemmän. Bändin jäsenet on myös vaihtuneet suht tiuhasti ja tällä hetkellä bändissä on siis Patrick Monaham, Jimmy Strafford ja Scott Underwood. Jerry Becker ja Henry Maldonado ovat sitten kiertuejäseniä. Se jäi nyt sitten vielä hieman epäselväksi että milloin on seuraava kiertue vai onko parast'aikaa... No mitä ilmeisemmin levyn ilmestymisen jälkeen lähtevät sitten kiertueelle. Huippua! Voitteko tulla myös Eurooppaan?

Mä en muista, että milloin mä olisin innostunut viimeks näin paljon jostain. Ilo on kuin lapsella karkkikaupassa tai kissalla kalan edessä. :D Voi tosin olla, että kanssaeläjäni on hieman kyllästynyt tohon biisiin jo. (Ai miten siihen muka voi edes kyllästyä? Ei voi ja uudestaan...)
Laavlaavlaav.


ps: miten mä oonkin aktivoitunut näin paljon täällä vaikka piti olla hiljaista. No ei huoleen, se hiljaisuus tässäkin blogissa tulee vielä piakkoin...