Siitä lähtien kun luin Metropolista Samu Haberin haastiksen niin on ollut jollain tasolla pakkomielle kirjottaa tosta levystä. Hieman myöhässä jos ajattelee että milloin se ilmestyi. Sopivasti osui sadepäivä tänään ja koska aamulenkki jäi välistä niin jospa sitä sais jotain aikaseks nyt. Luultavasti en mitään järkevää mutta edes jotain. Se täytyy sanoa että ihan ensin kun kuulin koko levyä niin se tuntui aika mössöltä (ihania nää sanavalinnat :D ) ja tarkotan siis sitä että semmoselta samalta puurolta. Ihmeellistä että noinkin ajattelin koska aikaisemman Samuhehkutuksen perusteella en olis kuvitellu että noin olisin aatellu. Eli oon lämmenny tähän levyyn aika hitaasti mutta varmasti ja aika rakkautta se on ja pysyvää sellaista. Siellä Veikkausfestareilla en ees varmaan ollu kuullu puoliakaan biiseistä levyltä ja olin niin fiiliksissä niin ei tää muuta voi olla kuin pysyvää rakkautta. Ja no, niinku muutenkin mun Sunrise Avenue -rakkaus. Tuntuu ihan pikkutytöltä tän fanituksen kans :D Eka sinkkuhan oli hollywood hills ja se on kyllä edelleen aika kärkipäässä mun suokkareista levyltä. Jotenkin nää biisit on aika samantapaisia niin en kyllä mitään biisikohtaista analyysiä tee koska se olis vaan tätä luokkaa "sit tää biisi jonka nimi on x ja sit tää...". Ehdoton orgasmin aiheuttava biisi on stormy end ja se on ilmeisesti ihan selkeesti monk bayn kakkososa. En vaan kyllästy tohon ikinä. Tarkemmin ajateltuna se on parempi kuin monk bay. <3 Ainakun biisit tulee sinkkuina niin miten ne musta kuulostaa silloin paremmalta? En tiedä mistä johtuu mutta toka sinkku i don't dance on ihan mahtava nyt kun se on ilmestyny sinkkuna. Jotenkin tällä levyllä on vähän tällasta sex and the city meininkiä, kuunnelkaa vaikka tää toka sinkun alkukin. :D Siihen päälle vielä sitten biisi nimeltä sex & cigarettes. Mistä lähtien nää biisit on muuten ollu tän nimisiä? Ja Samun välispiikitkin on vähä seksiaiheisia. Jos mulla olis tytär niin se ei ainakaan kuuntelis tätä :D No hah, kuuntelis kuitenkin mun kanssa kilpaa.

Koska jutut meni aika villeiks niin viilennytään ton kuvan avulla. Vaikka ei se kyllä kovin paljoo viilennä :D Mä en ymmärrä kun aina tän bändin levyillä mulle jää sellaisia biisejä jotka on ihan yhdentekeviä. En varmaan ees tunnistais niitä yhtyeen biiseiksi ellei toi ääni lumoais mua. Yks tällasista biiseistä on out of tune. Jossa on muuten vielä ärsyttävä kertsi tms joka jää ihan takuulla soimaan päähän. Tätä ei voi kuunnella liikaa koska muuten päässä soi. Toinen tällasista biiseistä on angels on a rampage, ei tuo mieleen niinku yhtään mitään. Tainno voinhan mä tota ääntä kuunnella ja lumoutua siitä muttei juurikaan muuta. Hitaamman puoleinen biisikin vielä. Silleen aika jännä että tää bändi saa mut aika sekaisin mutten kuitenkaan kaikkia biisejä edes tunnista tai kuuntele kauheesti tai siis muutama biisi on aina vähän sellainen että sen skippaa. Itseasiassa kun nyt kuuntelen tätä niin tää on kyl loppupelissä aika hyvä ja semmonen leijumisbiisi yökkäri-päällä-ja-en-saa-mitään-aikaiseksi-biisi. Yks tähän samaan kategoriaan kuuluu myös sweet symphony. Mun oli pakko katkasta toi äskeinen koska muuten olisin jääny jumittaan koko päiväks yökkäri päälle enkä olis saanu mitään aikaseks. Nyt voisin heittää kiss goodbyet koska en oikein keksi enää mitään mainittavaa muuta kun tietty sen että näitten poikien pitäis tulla asappina Suomeen keikalle koska edellisestä on ihan liian kauan aikaa. Ihme bändi kun viettää aikaansa vaan jossain Saksassa :D Espanjan toki ymmärtäisin mutta että Saksa :o :D Kuulin huhua että Suomessa pitäis olla syksyllä muutama keikka, tosin ei niitä oo keikkakalenterissa vielä, mutta toivoa sopii että ne mahtuis sinne.

Perus Sunrise Avenue -levy joka ei petä odotuksia mutta ei oikein tuo mitään uutta ihmeellistä. Vois olla sellainen edellisen levyn kakkosversio uusilla biisien nimillä. Mutta ei siis millään pahalla kun se kuitenkin toimii - ja toimii livenä paljon paremmin kuin levyllä. Miks mä aina unohdan tän levyn kuitenkin levyhyllyyn? Tarpeeks kun kuuntelee niin saa irti paljon mutta pitäis saada ittestä kiinni että vaan kuuntelis paljon. Ja nyt heti niin Suomen keikkoja, kiitos!