No ei nyt mennä liioittelemaan :D Vaikka eihän nyt Espoossa periaatteessa mitään vikaa ole. Tänään tosiaan suunta oli tämä:

jossa oli Espoo-päivän ilmaiskonsertti. Tosin se Espoo-päivä on vasta lauantaina. Eniweis, en kovin paljon ennakkoon ajatellut että tuun tänne mutta sitten kun viime viikolla pyörähdin Tapiolassa niin lippuhan sieltä tuli tänne. Kyllä olis kaduttanut jos en olisi tänne mennyt. Eihän tää kestänyt nyt kuin parisen tuntia, johon on sisällytetty myös perinteinen liibalaabaosuus. Ensimmäinen artisti oli ihanainen Anna Eriksson pianon säestyksellä. Soitti siis itse ja lauloi. Mutta siihen petyin, neitonen lauloi vain kaksi biisiä. Kyllä mä ainakin olisin halunnut kuunnella vahvaa ja kaunista ääntä paljon enemmän. Hieman pieni pettymys oli kyllä. 

En oo kovin paljon seurannut Annan keikkoja (jostain ihme syystä?) ja nyt olin innoissani että pääsin myös kuulemaan Annaa mutta sitten se karvas pettymys iski:kaksi biisiä. No aivan liian vähän.

Olihan tilaisuudessa silti jotain puheita ja palkitsemisia, niistä nyt sattuneesta syystä ei ole kuvaa. Paitsi tää yks ihme hottis:

Joku ihme jääkiekkoilija :D Ihan silmäniloks otin pari kuvaa siitäkin.

Täällä oli siis kenttäpaikoilla myös penkkejä, mikä oli mulle ainakin yllätys, ja olin varautunut myös seisomaan koko illan. Noh, varasin ittelleni tietenkin reunapaikan josta saa kuvia ja mietin että no ihan kiva vaihteeks tsekata keikka vähän tälleen kauempaa ja istuessa. Varmaan tulee ihan uusia ulottuvuuksiakin :D Noh, kuinkas sitten kävikään. Pmmp kun tulee lavalle niin meitsikin sitten lähtee sinne eturivin jatkoks (oli siellä muitakin, en mä ainut ollut!). Ei noita tytsyjä voi istaaltaan kyllä kattoa. Pakkohan se on päästä jammailemaan.

Mutta oli kyllä melkeinpä hienoimpia keikkoja. En tiedä miksi mutta ainakin puitteet oli hyvät. Pmmp on areenabändi ihan selkeesti :D Keikka alkoi sillai aika rauhallisesti, tuli kuvia, pikkuveljeä, oo siellä jossain mua. Kyllähän se vauhti siitä sitten kiihtyi ja tuli taiteiliaa, matoja, rusketusraitoja, .... Maria Madgalena oli aika yllätys ja en oo paljon sitä ekaa levyä kuunnellu ni meni taas hetki ennen ku olin kärryillä. Se on ihan mieletön biisi!! Tykkään! Joutsenetkin tuli jossain välissä. Mahtavaksi keikaksi tekee myös se ettei tuolla ollut känniääliöitä eikä mitään tönimisiä. Miii laiks much!! <3 Tytöt oli kerrassaan upeita ja ihania ja energisiä. Jorilla ja sillä kitaristilla puolestaan oli vähemmän energisemmät tunnelmat kun kummallakin oli kainalosauvat.

Tytöillä oli upeat puvustukset ja asustuksetkin. Kummallakin tommoset paljettiset huppujutut ja sortsihommeleita siellä alla. Paulalla ainakin jumpsuit ja Miralla sortsit ja toppi. Välillä ihan oikeesti näki punaisia pisteitä kun noi taustalla olevat oli hetken aika kauan ja valot silloin punaisella. Tuli ihan euforinen tunne että olis jossain muualla kuin oli. Ihan mieletöntä.

Kelasin just hiljaa mielessä että en oo sillai koskaan laskenu pmmp:tä ihan mun top vitosbändeihin mutta nyt ainakin tänä kesänä niitä on tainnu nähä aika useesti ja jos ne ollu siellä top vitosessa niin nyt ne kyllä menee sinne. Mieletön lavakarisma, lavaenegia, huonothauskat välispiikit...ja mitä vielä :D

Rusketusraitojen aikana lavalle meni muutama tyyppi yleisöstäkin hillumaan ja kaikilla näytti olevan tosi kivaa siellä :D Tottakai myös pariterapiaa tuli. Yhtä mitä jäin kaipaamaan niin san fransisco. Sitä ei musta tullut ja se on ihan ehdoton mun suosikki! Encorena tuli kaks biisiä, kaks jotain sellasta jota nyt en juuri muista :D

Tähän keikkaan on vissiin hyvä päättää elokuu. Ei ainakaan vois paremmin päättyä. Ei nimittäin oo tiedossa enää loppuelokuun päiville mitään keikkaa mutta eihän sitä koskaan tiiä ;) Tosin tää oli kyl nyt se vika. Ja millon lie sit taas pääseekään keikalle. Hmm...

Kotimatka pikkasen viivästyi kun tulin keskustan kautta kotiin :D No mikäs siinä, aina ei voi vissiin hypätä edes oikeeseen bussiin :D Ja sen siitä saa kun vierailee Espoossa. Onpahan taas muistojen kirja yhellä muistolla rikkaampi ja parilla paidalla :D Tuli ostettua pmmp:n alekorista pari paitaa vitosella. Tuunailen niistä jotkut kivat keikkapaidat (tai vien ompelijalle ja se tuunaa :D )

Palaillaan taas, nyt kohti untenmaita!

Edit. ps: miks mä en huomannu että sieltä muka porukka väheni paljon ennen keikan loppua? No ei kai sil ny väliäkään. ps2: kesä 95 ja joku raja tuli kans. Ja kovemmat kädet.