Jos sää on tällainen, niin silloin ei voi vaan olla sisällä, vaan on pakko ottaa suunnaksi Kaisaniemi erään upean bändin vuoksi. Sinne siis vei tie tänään. Ihan älyttömän kuuma ja hyvä etten odottaessa melkein pyörtynyt tai keikan aikana. Ekana lavalle oli luvassa Martina ja siis en suinkaan sen takia sinne vaivautunut. Mutta kyllähän sitäkin kuunteli (ehkä just ja just).

Toi sen hiusjuttu oli ihan mahdottoman upea. Miten hiuksista saa tehtyä tollaset?!

En ikinäkoskaan kuolaile mitään julkkismiehiä tai muitakaan mutta toi Martinan kitaransoittaja on aika HOT. Tai jos sää on hot niin toi on HOTEIN! Mulle se kiitos heti.

Ai niin, koska oon niin vikkelä ja nopea niin tämmöinen tipahti myös käteen.

Voi elämä oikeesti :D Selvennettäköön pikkasen että Martina heitteli kolme levyä ja yhen paidan ja yks levy sitten tuli pikkasen mun taakse ja sieltähän mä sen nappasin itelleni :D Kysymys ilmeisesti kuuluu että meinaanko mä oikeesti kuunnella tota? :D Ja kohta siitä pukkaa jotain levyarvosteluakin. Hope so noooooot.

Mutta siis jos jo asiaan vaikkei mitään asiaa edes ole. Tätä ihanaista tauolla olevaa bändiähän mä sinne lähin kattoon. Taas taattua pmmp-energisyyttä oli kyllä koko tunnin (?) verran. Ihan mieletöntä. Itellä oli vaan sen verran kuumahko olo ettei kovin paljon jaksanut hyppiä mutta pointsit niille jotka hyppi.

Ihan kun olisin aavistellut pientä hitaammanpuoleista keikkaa kun soittivat pikkuveli, oo siellä jossain mun, san fransisco joka on muuten <3. Mutta tuli kuitenkin pariterapiaa, merimiehen vaimo, matoja, rusketusraidat, kesäkaverit ja keikka muistaakseni alkoi matkalaululla.

Paula ja Mira oli taas niin omia ittejänsä ja rumpujen päällä tuli kiipeiltyä ja kaiuttimen ja tuliko se Paula sieltä lavalta alaskin kerran. Ihanaa energisyyttä.

Tommosia kivoja saippuakuplasateitakin oli välillä aina luvassa vaikkei ne kyllä viilentäneet yhtään. Tosin ihana tuulenvire kävi myös paikalla vähäsen mutta aivan liian harvoin. Oli ihan mielettömän hot hot hot hot.

Tommostakin kiipeilyä nähtiin välillä. Pmmp:llä on varmaan aika huippuvakuutukset keikkojen osalta kun tytsyt on niin mahdottomia välillä lavalla :D

Nyt tuli ihan mieletön hinku näitten keikalle kun kattelee näitä kuvia. Käääk, ja tääkin bändi on kesän jälkeen tauolla. :/

Voisin laittaa tähän miljoona samantapaista kuvaa mutta koska se voisi olla aika tylsää niin en taida ja muutenkin koska on ihan hirveä hinku sinne keikalle niin säästän myös itseäni. Tänä iltana jos menojalka vipattaa ja ei ole vielä suunnitelmia niin suosittelen Circusta ja dtm:ää. Ekassa Anna Abreu ja tokassa Jenni Vartiainen. Dtm:ään kannattaa mennä sitten todella ajoissa koska Jenni myy sen loppuun ja kaikki halukkaat ei edes pääse sisälle. Nimim. itsekin jonottanut 1,5 h sinne.

Nyt sitten pientä taukoa matkan ajaksi ja no, muutenkin, koska ei ole tiedossa mitään keikkaa hetkeen ellei ylläreitä osu tielle. :D