Oijoi. Silleen ihan vaatimattomasti ilmoitin murulle, että mentäiskö messukeskukseen kun siellä olis musa-,  viini-, ruoka-, ja kirjamessut ja sitten mentiin. Mun taka-ajatuksenahan oli tietty Jonnan (mini)keikka musamessuilla. Ja todellakin kannatti lähteä sinne. Keikkahan (voiko sitä nyt edes keikaksi kutsua?) kesti sen viisi biisiä, mutta sitäkin antoisemmin nautti jokaikisestä. <3 Tätä naista on todellakin kaivattu lavoille. Biisit, jotka kuultiin oli se oli eilen se, taasko se alkaa, katso mua, taisin kulkea taksilla eilen ja oon ihan varma että niitä oli viisi biisiä, mutta nyt en vaan saa päähäni että mikä se yks oli. *miettii kuumeisesti* Ehkä se oli lasken kymmeneen?

Kuvista nyt ei ylläri varmaan tullu mitään koska se oli aika pimeä paikka enkä jaksanut nostaa ahteriani penkistä niin tyydyin vaan nostamaan kameraa kuvatakseni.

Ai niin ja ennen Jonnaa esiintyi XS (siis tottakai viiden biisin settiä sitä on hyyyyyvin ajoissa), josta mulle tuli mieleen nylonbeat. Siis sen laulajan äänen perusteella vähäsen. Ei ne muuten kyllä vaikuttaneet, mutta joku fiba laulajan äänessä oli, joka muistutti sitä.

Ens viikkoon <3