Oon aika sanaton. Pelkkä hymy on riittänyt tuomaan onnen ja ihanuuden fiiliksen. Oikeastaan aika turha tätäkään on kirjoittaa, koska en tiiä saanko mitään edes vähemmän järkevää aikaiseksi. Let's try!

Olo oli kuin olisi kotiin menny kun meni toista kertaa tavastialle peräkkäin. Yks siideri käteen ja odottelemaan ovien aukaisua ja avattiinhan ne ja sitten taas samalle paikalle kuin eilenkin. Minkä takia mä muuten meen aina samoille paikoille keikalla?! Pitäisköhän sitä rikkoa kaavoja joskus?! No, olin oikeastaan nyt noin metrin edempänä kuin eilen, iiiiik, eturivissä! Voi elämä, oikeasti, mahtaa varmaan olla kiva dvd tulossa. En muuten osta sitä! Tuntui että se puoltuntinen meni aika nopee, nyt ei ollu edes "viihdyttämässä" ketään känni-idiootteja, joiden touhuja olis voinu seurata. Muuten, tuhannet pisteet siitä, että ei mitään häiriötä tai mitään rynnimistä! Ihanaa! Asiat hyppii nähtävästi nyt...mutta sou! Oikeastaan PMMP:n keikat on ite koettava, ei niitä oikein voi kuvailla mitenkään. Saas nähä mitä kuvia tuli tänään... Niistä ehkä sen menon näkee vähäsen. Keikka alkoi taas kuvia-biisillä, josta seurasi San Francisco, johon en kyllästy ikinä! Kutakuinkin samaa kaavaa biisit noudatti, mutta sitten mulle ainakin oli magee kuulla RUSKIKSET! jotka tuli aika lopussa. Odotan tuli myös vanhimmalta levyltä. Ja sit varmaan näitä jotain mitä en muista! Mun pitäis opetella noita biisejä. Kesti muuten taas miljoona minuuttia ennen kuin tajusin että hei, se vaikenee joka pelkää alkaa. Mulla oli ehkä sellaisia 0,00000001 prosentin tuntuisia tuntemuksia siitä, että pikkasen tylsää, mutta korostan tota lukemaa, koska ne ilmeni vaan aika-ajoin eikä mitenkään kyllä haitannut. Kyllä sitä sekoilua (sitä todellakin!) katteli vielä tänään ja kuunteli! Niin joo, sinne keikan alkuun, oli muuten sellai tunne alussa, että ihan kun tän olisi elänyt jo. Tältä se dejavu tuntuu. :)

Välispiikit oli taas <3 Joku osti noille häröille taas fisut ja shampanjaa, jota Paula sitten pikkasen lopuks suihkutti. Hah. En kastunu. Muutenkin se loppu oli taas niin ihanan kaoottinen. Paula, Mira ja bändin pojat lähti daivaamaan yleisöön. Ihan kreisiä! Niin ja rumpujen joku osanenkin lähti jakoon yleisöön :D Mira heitti sen paidan yleisöön ja mitäköhän muuta sinne olis lentäny sen shampanjan lisäks. Ihan kreisi show! Todellakin show!

Mulla ei muuten ole edes mitenkään haikea tunnelma, kun jäivät keikkatauolle. Ei tää bändi nyt vielä ihan sinne ykkössuosikkeihin yllä, mutta hyvin lähelle sitä. Sen huomaa tästä, että ei oo sitä haikeeta tunnelmaa. Tai sitten se show oli vaan niin energinen että siitä nyt voi tulla mikään haikea tunnelma!

Ei olis muuten tehny mieli lähteä Tavastialta pois ollenkaan mut hipsin kuitenkin suht pian keikan jälkeen pois. Eikä tullut ostettua edes sitä toppia, 20 euroa on aika paljon ja varsinkin siihen nähden, että vaatekaapit tulvii vaatetta!

Mutta nyt mä lähen nukkumaan, näihin iloisiin ja hymyileviin tunnelmiin. Se vielä, että bussimatka oli hieno, yhtä hymyä koko pieni ihminen :D