Todennäköisesti keikkavuosi -08 päättyi tähän. Ja olipahan päätös! Ei se paremmin voisi päättyä. Ei ehkä ollut Yön paras keikka mutta hyvä se ainakin oli. (Ei kai Yöltä koskaan huonoa keikkaa olisikaan?) Ei oikein vain ollut fiilikset ja taas joku ihqu tönijäkin oli joukossa ja oli ahdasta ja ja ja.... Noh, ainakin fiiliksiin pääsi Jukin ihanassa deadlinessä ja likaisissa legendoissa. Olipahan Jukillekin kotiin vietävää tältä keikalta, lavalle nimittäin lensi keikan alussa sloggi-stringit -yhdistelmä. :D Siihen olisinkin kyllä halunnut jotain julkista kommenttiakin... mutta se vaan ohitettiin niin. Ehkei Olli sitten nähnyt sitä tai jotain.
En vaan muuten voi sietää Ihmisen poikaa (alkaakohan sitä sietämään sitten vasta kun on saanut pojan?) mun puolesta sen voisi jättää keikoilta pois mut kummasti Yön hemmot aina sen vaan soittaa. Tia-Maria ja Särkynyt enkeli oli kiva kuulla pitkästä aikaa. Niin ja toinen Jukin esittämä biisi oli viereeni jää <3. Sekin ihan jees. Kyllähän sitä Jukia kuuntelis vaikka koko keikan ajan... (niin ja katselis.. ;) )
Joutsenlaulu Ollin vetämänä oli myös kiva yllätys ja se uusi biisi .

Nyt onkin sinänsä mielenkiintoinen tilanne (ehkä vähän huonollakin tapaa mielenkiintoinen) että nyt ei tiedä mikä se seuraava keikka olis.... Hmmm... Toivottavasti keikkavuosi alkais hyvällä keikalla ja pian. Ainakin Jonnas Problem saisi tehdä paluun, ja Irina ja Hanna.... No ainakin noi jotkut noista kyl toteutuu mut toivotaan et kaikki!

Ei sitten muuta kuin (ehkä) ensi vuonna seuraava kirjoitus!